Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
TRUK MEDIUM & TUGAS abot

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Gaya Drive 6 * 4 8 * 4
  • GVW / GCW 55T / 80T
  • Kacepetan maksimum 85/95 km / h
  • Mesin Cummins
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kombinasi karo kabutuhan operasi rekayasa, truk pembuangan Auman EST dirancang kanthi lengkap dening ahli Benz lan anyar dikembangake lan dibangun sesuai karo standar Eropa kanggo mujudake breakthourghs utama babagan keandalan, kinerja tenaga, hemat bahan bakar, kanthi aman, nyenengake lan ngasilake pengalaman efisiensi transportasi sing luwih dhuwur lan kapasitas nggawa sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan.

Lampu Kepala

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Truk kasebut didhukung dening mesin ISG anyar Cummins sing nampilake output torsi sing dhuwur lan gradeabiilty sing kuat; sistem tenaga dioptimalake lan truned teknologi Benz kanggo muter kanthi torsi dhuwur lan nyadari efisiensi transmisi sing luwih dhuwur.

Injeksi tekanan ekstra dhuwur 2.000 bar

Mesin pamindahan gedhe 12L

2,300NM output torsi maksimum

Luwih aman

Keselamatan Rem

Mesin ngrewangi mesin iBrake nggayuh 370ps tenaga pengereman maksimum Sepatu rem amba: Sepatu rem paling jembar ing industri nglereni jarak rem 20%.

Keamanan Awak

Taksi nggunakake struktur struktur awak sing dilas nganggo lembaran baja tebal 1mm dening robot presisi tinggi lan ngliwati tes tabrakan frontal lan sisih, tes kekuatan atap, lan tes tabrakan anti-underrun frontal.

Keamanan Sistem Lampu

Sistem pencahayaan intensitas ing wayah wengi, kalebu lampu dashboard, lampu kompartemen kargo, lan lampu wengi ing plat lisensi mburi, njamin keamanan kanggo operasi wengi.

Keamanan kemudi

Alat setir bantalan silinder gedhe 130mm ditrapake lan pompa pengemudi ora di-ring kanggo njamin kemudi sing gampang lan fleksibel lan keamanan nyopir sing luwih dhuwur.

Keselamatan Rem

Mesin ngrewangi mesin iBrake nggayuh 370ps tenaga pengereman maksimum Sepatu rem amba: Sepatu rem paling jembar ing industri nglereni jarak rem 20%.

Keamanan Awak

Taksi nggunakake struktur struktur awak sing dilas nganggo lembaran baja tebal 1mm dening robot presisi tinggi lan ngliwati tes tabrakan frontal lan sisih, tes kekuatan atap, lan tes tabrakan anti-underrun frontal.

Keamanan Sistem Lampu

Sistem pencahayaan intensitas ing wayah wengi, kalebu lampu dashboard, lampu kompartemen kargo, lan lampu wengi ing plat lisensi mburi, njamin keamanan kanggo operasi wengi.

Keamanan kemudi

Alat setir bantalan silinder gedhe 130mm ditrapake lan pompa pengemudi ora di-ring kanggo njamin kemudi sing gampang lan fleksibel lan keamanan nyopir sing luwih dhuwur.

KANGGO

Struktur kerangka sing dioptimalake ing desain tipe U bisa nyukupi kebutuhan kekuatan operasi lan nyuda bobot.

Struktur super digawe saka lembaran baja kekuatan tinggi kanthi kekuatan ngasilake ≥800MPa lan kekerasan ≥300HB Brinell kanggo nambah resistensi nyandhang lan resistensi korosi lan nyepetake umur.

Struktur tipe U kanthi pemodelan streamline sing apik ditrapake kanggo nyadari mbuwang materi sing luwih alus, tanpa ana bahan sing dianut, lan ngatasi masalah lambat alon sajrone ngangkut bahan kanthi lengket sing dhuwur.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake