Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
TRUK MEDIUM & TUGAS abot

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • GCW 10/14/18 / 25t
  • Mesin Seri Cummins ISB, ISD, lan ISF
  • Mode Drive 4 * 2 lan 6 * 2R
  • Kothak gir Merek Cepet / ZF
  • Kab EST M-2000
  • Model Gearbox ZF8095
  • Penundaan Spring Konvensional
  • Poros Ngarep 4.2 / 3.6 / 5.5T
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kanggo nyukupi kabutuhan operasi pangguna logistik antar-kutha, tim R&D Foton Jerman gandhengane banget karo teknologi Daimler-Benz lan US Cummins lan bermitra karo pimpinan industri otomotif sadonya, kalebu ZF Jerman lan WABCOM, kanggo nggabungake platform anyar -fisiensi truk tugas menengah EST-M.

Gril
Lampu

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Mesin Cummins ISF nduweni tekanan bledosan dhuwur lan tenaga kuat, kanthi output tenaga maksimal 210ps lan tenaga saben liter luwih saka 34kW / L.

Mesin Cummins ISF

Output tenaga maksimal: 210ps

Listrik: 34Kw / L

Torsi output maksimal: 760N.m

Luwih aman

ABS + ASR

Mirror mburi

Pilar A ing kecenderungan 18 ° nyedhiyakake tampilan sing luwih jembar lan standar tampilan mburi sudhut kanggo kaca driver lan sisih penumpang ngarep ngilangake bintik-bintik buta.

Lampu Horisontal Dirancang Unik

Lampu depan sing dirancang horisontal sing unik lan lampu sing mbukak LED awan nambah kemampuan identifikasi kendharaan lan kanthi efektif bisa nyuda kacilakan kendaraan 12,4%.

EPS

EPS: Program Stabilitas Elektronik kanthi efektif bisa nambah keamanan nyopir lan ningkatake keamanan.

ABS + ASR

Mirror mburi

Pilar A ing kecenderungan 18 ° nyedhiyakake tampilan sing luwih jembar lan standar tampilan mburi sudhut kanggo kaca driver lan sisih penumpang ngarep ngilangake bintik-bintik buta.

Lampu Horisontal Dirancang Unik

Lampu depan sing dirancang horisontal sing unik lan lampu sing mbukak LED awan nambah kemampuan identifikasi kendharaan lan kanthi efektif bisa nyuda kacilakan kendaraan 12,4%.

EPS

EPS: Program Stabilitas Elektronik kanthi efektif bisa nambah keamanan nyopir lan ningkatake keamanan.

KANGGO

Mesin ISF4.5 sing bebas mrikso 1.000.000km iki diproduksi kanthi ketat miturut sistem kualitas global Cummins lan standar pabrikan lan ngliwati uji reliabilitas lan ketahanan dalan 2.000.000km sing ketat.

dheweke Cummins kontrol wiwitan kadhemen sing dikontrol kanthi elektronik njamin wiwitan sing sukses sanajan suhu lingkungan -40 ° C.

Kendaraan kasebut dadi timbal kanggo lulus tes DEKRA Jerman sing ketat, kanthi jarak tempuh tes akumulasi luwih saka 1.600.000 km.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake