Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
TRUK BEKASAN CAHAYA

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Mesin Foton Cummins
  • Kothak gir ZF 6S500 / 5S400
  • Kapindahan 2.771L
  • Kekuwatan 57kw_68kw
  • Torsi maksimal 202N.m / r / min
  • Kekuwatan 57kw_68kw
  • Torsi maksimal 202N.m / r / min
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Desain pasuryan ngarep sing mbukak nyorot tekad sing tetep. Lampu depan sing disorot lan desain lampu kilat kabeh-LED sumorot kabeh kaca

Dobel Angle Double, adaptasi karo macem-macem papan, munggah lan mudhun kanthi bebas

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Powertrain terkemuka ing donya saka mesin CUMMINS lan transmisi ZF kanthi kinerja sing luar biasa, bobote murah, biaya operasional sing murah, lan andal lan tahan lama.

Ringan, perumahan aluminium, rasio gir ptimized kanggo konsumsi bahan bakar sithik, emisi swara sithik liwat gir heliks sing dioptimalake, sistem interlock kanggo nyegah salah ngalih.

Torsi Input: maks 500N · m

Rasio Rasio Kacepetan: 7.94

Bobot: 90 kg

Luwih aman

Sasis Bertulang Baja Kualitas Tinggi

Teknologi optimisasi Lotus Inggris kanggo ngoptimalake sasis sasis nganggo bahan titanium anyar Plate spring kanthi stres salib-bagean stres spring leaf steel

Sistem Keamanan Aktif lan Pasif

Sistem pengereman anti-kunci ABS EBD distribusi gaya rem elektronik ESC sistem kontrol stabilitas elektronik Saka tekanan konstan, tes pengaruh ngarep lan sisih, menyang ECE Eropa

Sistem kemudi sing Efisien lan Aman

Sistem Keamanan Aktif lan Pasif

Sistem pengereman anti-kunci ABS EBD distribusi gaya rem elektronik ESC sistem kontrol stabilitas elektronik Saka tekanan konstan, tes pengaruh ngarep lan sisih, menyang ECE Eropa

Sasis Bertulang Baja Kualitas Tinggi

Teknologi optimisasi Lotus Inggris kanggo ngoptimalake sasis sasis nganggo bahan titanium anyar Plate spring kanthi stres salib-bagean stres spring leaf steel

Sistem Keamanan Aktif lan Pasif

Sistem pengereman anti-kunci ABS EBD distribusi gaya rem elektronik ESC sistem kontrol stabilitas elektronik Saka tekanan konstan, tes pengaruh ngarep lan sisih, menyang ECE Eropa

Sistem kemudi sing Efisien lan Aman

Sistem Keamanan Aktif lan Pasif

Sistem pengereman anti-kunci ABS EBD distribusi gaya rem elektronik ESC sistem kontrol stabilitas elektronik Saka tekanan konstan, tes pengaruh ngarep lan sisih, menyang ECE Eropa

KANGGO

Sasis bertulang: sasis rivet kebak, bingkaie luwih kenthel 0,5-2mm tinimbang produk sing padha

Kabin Bhineka warna: 3 model taksi kalebu taksi tunggal, taksi lengkap lan taksi dobel. Macem-macem kombinasi Dimensi: luwih saka 10 kombinasi ing dawa, Jembar, Dhuwur. Utilitas beda: model kargo utawa flatbed kaya sing sampeyan butuhake.

LINEUP Desain model sing beda nanging profesional nyukupi macem-macem persyaratan kanggo individualitas.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake