Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
TRUK BEKASAN CAHAYA

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Platform 1.5-4.0T
  • Kabin Single / Siji lan setengah baris
  • Dhasar rodha 2800-4700
  • Bobot curb 2035-4830
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

LDT RANK TENGAH KOMITTOR KANGGO PROGRES TEKNOLOGI KANGGO PEMBANGUNAN UPGRADING CHINESE LDT Temokake kutha, pinggiran kutha lan kebutuhan logistik antar-kutha sing cedhak, Desain kanggo klompok pangguna sing duwe kebutuhan ekonomi sing luwih dhuwur.

Lampu
Pangilon Kaca
Tailight normal
Kaca depan Wiper

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Mesin performa tinggi bisa ngasilake tenaga sing murah, lan gir gir ZF bebas bebas, energi kinetik njeblug kanthi cepet.

Daya Ijo Foton

Mesin Seri BJ493

Kapindahan: 2.771L

Daya: 57kw-68kw

Torsi maksimal: 202N.m / r / min

Torsi LOVOL Powerax: 202N.m / r

Mesin Seri Phaser

Kapindahan: 3.99L

Daya: 81kw-101kw

Torsi maksimal: 445N.m / r / min

Luwih aman

Bingkai Truk sing dikiatake

Atap Angel lan Kursi Ergonomis

Tes kompresi gendheng negesake manawa atap bisa nahan kekuwatan sing signifikan. Keselamatan lan kenyamanan driver ana ing kabin kanthi papan sing nyaman lan sabuk pengaman berkualitas tinggi.

ABS

Piranti ABS opsional nambah kinerja keamanan.

Bingkai Truk sing dikiatake

Bingkai truk kasusun saka bingkai sing rivet lengkap kanthi sabuk penguat.

Bingkai Truk sing dikiatake

Atap Angel lan Kursi Ergonomis

Tes kompresi gendheng negesake manawa atap bisa nahan kekuwatan sing signifikan. Keselamatan lan kenyamanan driver ana ing kabin kanthi papan sing nyaman lan sabuk pengaman berkualitas tinggi.

ABS

Piranti ABS opsional nambah kinerja keamanan.

Bingkai Truk sing dikiatake

Bingkai truk kasusun saka bingkai sing rivet lengkap kanthi sabuk penguat.

KANGGO

Spring Leaf Belakang: Nganti 17 spring godhong mburi, nomer paling gedhe ing antarane produk sing padha, bantalan beban paling apik

Sasis nggunakake baja kekuatan tinggi, poros drive rong bagean lan kurang desain musim semi, nggawa benjolan luwih akeh nanging kurang. Bolongan standar, swiwi ndhuwur tanpa desain paku keling, modifikasi luwih gampang.

Asuzu Teknologi Isuzu: Bobot entheng, kaku lan kekuatan sing apik, bantalan beban dhuwur, rem alus

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake