Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
20190108155046_banner_35_6117080

KERJASAMA

KASUS paling apik

Riwayat kasus Kerjasama Foton lan pelanggan Internasional ing bidang infrastruktur, konferensi, operasi kutha lan liya-liyane.

Kabeh

Proyek Pakistan KKH (Jalan Raya Karakoram)

Proyek Tol Tol Senegal Thies-Touba

Mombasa – Nairobi Railway Gauge Standar

Pangiriman truk Mixer Meksiko

Foton Motor dadi servis kanggo Olimpiade 2008

Kendaraan Resmi Rapat Pejabat Senior APEC 2014

Luwih-luwih