Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
TRUK MEDIUM & TUGAS abot

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Gaya Drive 6 * 4 8 * 4
  • GVW / GCW 55T / 80T
  • Kacepetan maksimum 85/95 km / h
  • Mesin Cummins
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Luwih aman

KANGGO

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake