Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 10490 * 2500 * 3380
  • Maks. Gradability 30%
  • Bobot curb 10.35T
  • GVW 14.2T
  • Kapasitas Kursi 54 + 1
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Pelatih seri Foton BJ6103 / BJ6105 minangka refleksi saka cedhak efektivitas, kualitas lan refinement. Kanthi proses pabrikan sing diwasa lan dodolan taunan sing tetep, mula saya akeh rasa tresnane ing antarane klien lan pelanggan.

Lampu Kepala
Bengi-bengi
Gril
Stang gagang

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Gabungan efisiensi lan keberlanjutan pelatih seri 10M sing luar biasa nyengsemake karo powertrain sing efisiensin banget, kinerja mesin kanthi konsumsi sing luwih murah, rute teknis sing wis diwasa saka pengalaman operasi sing akeh.

Luwih aman

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; piring baja firewall ditrapake kanggo njamin keamanan driver lan penumpang sing luwih apik; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas sampeyan.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; piring baja firewall ditrapake kanggo njamin keamanan driver lan penumpang sing luwih apik; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas sampeyan.

KANGGO

Foton nduwe garis digitalisasi tingkat standar Nasional, rig tes kacepetan, amben tes sisi, beban poros, amben uji ABS, sistem deteksi tes rem lan liya-liyane, Ngamanake sertifikasi lan akreditasi saka TUV Rheinland Jerman lan laboratorium nasional CNAS.

Produk foton ngliwati deteksi kendaraan sing ketat lan tes rollover luwih saka 100 ewu kilometer kanthi kondhisi macem-macem jinis dalan lan kahanan cuaca sing paling abot kayata suhu dhuwur, suhu sithik lan tekanan sithik.

Foton dilengkapi bangku uji profesional lan lintasan uji coba kanggo njamin keandalan lan efisiensi peralatan lan sistem sing dipasang ing bus Foton. Kanthi struktur sing kaku lan kuat, bis Foton tahan tabrakan langsung lan bisa uga ora bisa nyebabake tip tambahan. Sadurunge mlebu layanan, dheweke ngalami tes lan verifikasi sing ketat.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake