Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 12000 * 2550 * 3100/3250 (Kanggo C12)
  • Basis roda 5900
  • Bobot curb 12T
  • GVW 18T
  • Kapasitas Penumpang / Kursi 92 / 24-46
  • Struktur Awak Monocoque / Semi-monocoque
  • Struktur Lantai Low-entry / Low-lantai / Two-langkah
  • Konfigurasi Pintu Loro swiwi dobel ing-swing
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kanthi kaluwihan luar biasa kayata efisiensi, hemat energi, kenyamanan lan keamanan, iku penting banget tumrap pembangunan transportasi umum kutha-kutha maju lan promosi kendharaan sing ramah lingkungan, nyukupi kebutuhan operasional operator liyane.

Pintu ngarep
Silinder NG
Manual Ramp

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Kanthi milih bis Foton, sampeyan milih transportasi umum sing cerdas. Wiwit esuk nganti sore, saben bis Foton bisa mbukak layanan lengkap, ing saben rute. Nawakake keluwesan utama kanthi cara sing paling apik.

Mesin sing dioptimalake

Seri iki cocog karo mesin sing memenuhi standar EURO II dadi standar EURO V;

Mesin diesel / NG kasedhiya

Transmisi kaping pirang-pirang

Seri iki cocog karo macem-macem transmisi mulai saka transmisi manual nganti transmisi otomatis;

Kalebu transmisi ZF AllisionVoith Diwa.

Luwih aman

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas.

KANGGO

Ing 2017, Foton AUV wis ngirim 1000 bus energi resik menyang perusahaan bis Yangon ing Myanmar, nggayuh urutan paling gedhe ing industri bis china.

Foton Dilengkapi bangku uji profesional lan trek tes macem-macem kanggo njamin keandalan lan efisiensi peralatan lan sistem sing dipasang ing bus Foton. Kanthi struktur sing kaku lan kuat, bis Foton tahan tabrakan langsung lan bisa uga ora bisa nyebabake tip tambahan. Sadurunge mlebu layanan, dheweke ngalami tes lan verifikasi sing ketat.

Bus Foton ngalami deteksi kendaraan sing ketat lan tes rollover luwih saka 100 ewu kilometer kanthi kahanan macem-macem jinis dalan lan kahanan cuaca sing paling abot kayata suhu dhuwur, suhu sithik lan tekanan sithik.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake