Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 7300 * 2230 * 3030 (kanthi A / C)
  • Basis roda 4000
  • Bobot curb 6T
  • GVW 8,5T
  • Kapasitas Kursi 21 + 1/23 + 1/25 + 1/28 + 1
  • Struktur Awak Semi-monocoque
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Foton H7 anyar nggabungake fungsionalitas dhuwur kanthi kenyamanan, lan kualitas swara kanthi keamanan sing apik. Penekanan sing ditrapake ora mung kanggo desain aerodinamis lan karakteristik nyopir sing luar biasa, nanging uga utamane babagan konsumsi bahan bakar sing efisien lan biaya siklus urip sing murah.

Lampu utama
Pérangan Ngisor
Lampu mburi
Bagean Transmisi

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Powertrain Banget Kanthi teknik listrik terintegrasi canggih lan kemampuan R&D sing diwasa, bus seri Foton 7M nduwe sistem powertrain sing apik banget, nampilake kinerja motor lan konsumsi sing luwih murah.

Mesin Cummins

Kinerja wiwitan sing luar biasa, utamane ing suhu ultralow, -40ºC;

Getaran murah, swara murah kanggo nyopir sing luwih kepenak, 7% luwih murah tinimbang produk saingan liyane;

Bobot mung tekan 340kg, luwih entheng 15% -60% tinimbang produk saingan liyane;

Output saben liter nyedhaki 33.2kW / L, 10-35% luwih dhuwur tinimbang produk saingan liyane;

Torsi maksimal tekan 600NM, rampung kanthi apik ing slope-climbing.

ZF Transmisi

Ringan, perumahan aluminium;

Emisi swara sithik liwat gir heliks sing dioptimalake;

Sinkronisasi tanpa perawatan liwat transmisi lengkap;

Isi minyak seumur hidup kasedhiya

As Poros

Perumahan gandar kanthi pemrosesan khusus, kekakuan sing apik lan kekuatan dhuwur;

Drive pengurangan pungkasan kanthi struktur kompak, gir kekuatan dhuwur kanthi kondhisi pelumasan sing luwih apik;

Swara sithik lan efisiensi transmisi dhuwur, njamin kenyamanan kendaraan lan ekonomi.

Adhedhasar teknik sasis truk Foton sing wis diwasa, bus Foton wis nggawe perbaikan sasis kanggo struktur bis sing cocog banget:

Keandalan mundhak 30% bingkai sasis Widening, koefisien Keamanan sing luwih mantep dipromosekake Gain ditampa ing pasar global.

Luwih aman

Rem pneumatik

Rem cakram ngarep & Rem drum mburi

Kinerja disipasi panas sing apik, ningkatake kestabilan lan efisiensi rem sistem rem, struktur sederhana, lan resesi termal sing apik lan pemulihan Pengereman stabil kanthi keamanan dhuwur, konsumsi energi sing kurang, umur layanan dawa

ESC

LDWS

Sistem peringatan keberangkatan lane (LDWS) Sistem sing menehi peringatan marang sopir nalika kendaraan wiwit mangkat lan ora sengaja

Rem pneumatik

Rem cakram ngarep & Rem drum mburi

Kinerja disipasi panas sing apik, ningkatake kestabilan lan efisiensi rem sistem rem, struktur sederhana, lan resesi termal sing apik lan pemulihan Pengereman stabil kanthi keamanan dhuwur, konsumsi energi sing kurang, umur layanan dawa

ESC

LDWS

Sistem peringatan keberangkatan lane (LDWS) Sistem sing menehi peringatan marang sopir nalika kendaraan wiwit mangkat lan ora sengaja

KANGGO

20190402175046_produk_35_14103055

Foton nduwe garis digitalisasi tingkat standar Nasional, rig tes kacepetan, amben tes sisi, beban poros, amben uji ABS, sistem deteksi tes rem lan liya-liyane, Ngamanake sertifikasi lan akreditasi saka TUV Rheinland Jerman lan laboratorium nasional CNAS

Produk foton ngliwati deteksi kendaraan sing ketat lan tes rollover luwih saka 100 ewu kilometer kanthi kondhisi macem-macem jinis dalan lan kahanan cuaca sing paling abot kayata suhu dhuwur, suhu sithik lan tekanan sithik.

Foton Dilengkapi bangku uji profesional lan trek tes macem-macem kanggo njamin keandalan lan efisiensi peralatan lan sistem sing dipasang ing bus Foton. Kanthi struktur sing kaku lan kuat, bis Foton tahan tabrakan langsung lan bisa uga ora bisa nyebabake tip tambahan. Sadurunge mlebu layanan, dheweke ngalami tes lan verifikasi sing ketat.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake