Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 6530 * 2230 * 2800
  • Basis roda 3900
  • Bobot curb 5.9 / 6.2T
  • GVW 8,5T
  • Kapasitas Penumpang / Kursi 36 / 11-17
  • Lawang Penumpang Siji lawang metu-ayunan
  • Struktur Awak Monocoque, Low-entry / Two-step
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Bis kota Foton C6 EV ngemot konsep bis "sirkulasi mikro" sing ngethok tokoh apik ing dalan gedhe ing antarane blok-blok kutha utawa komunitas, ngrampungake masalah transportasi warga kutha sajrone mil pungkasan. Kanthi desain anyar lan unik, fitur kesederhanaan lan afinitas, dadi modhale bis "sirkulasi mikro".

Tembok Ngarep
Tembok mburi
Lampu depan
Paket Batere

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Bis kutha Foton C6 EV ngemot konsep bis "sirkulasi mikro" sing nyuda dalan gedhe ing antarane dalan-dalan kutha ing antarane blok-blok kutha utawa komunitas, ngrampungake masalah transportasi warga kutha "mil pungkasan", sadhar yen ana hubungane antara stasiun sepur lan komunitas, dalan arteri lan komunitas. Kanthi desain anyar lan unik, fitur kesederhanaan lan afinitas, dadi modhale bis "sirkulasi mikro".

Motor sinkron magnet permanen

Dilengkapi karo sistem kendharaan kendharaan otonom sing maju, kanthi pirang-pirang taun operasi komersial.

Ngisi daya kesempatan

kanthi ngisi daya wektu 12 nganti 15 menit saben wektu, lan jarak kendharaan kanggo saben muatan tekan luwih saka 150km, ngirit biaya bahan bakar nganti 80.000 RMB saben taun.

Luwih aman

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

KANGGO

Foton Mbantu operator kanggo nggawe rencana operasi optimal kanthi cara analisis siklus operasi Kendaraan lan analisis sumber konstruksi prasarana, kalebu faktor rinci ing ngisor iki: mode bus, mode muatan, biaya per unit, jarak tempuh / dina, lsp.

Foton nyedhiyakake perencanaan baris sing dioptimalake operator kanggo referensi mode operasi kendaraan, kayata kutha ukuran medium cilik.

Liwat operasi demonstrasi kendaraan, pelatihan personel, pandhuan operasi tim, Foton tujuane menehi saran lan solusi khusus kanggo operator. Pandhuan operasi tim: Stop rencana pambangunan stasiun; Latihan manajemen armada, kalebu perawatan rutin kendaraan; Manajemen konsumsi energi; Latihan jadwal kendaraan, kayata frekuensi keberangkatan; rencana shift staggered & jadwal kendaraan remot. Operasi Demonstrasi: Analisis Panjaluk Operator; Perencanaan solusi produk; Operasi conto & demonstrasi; Pemantauan & analisis data; Solusi sing dioptimalake pungkasan. Latihan personel: pelatihan ilmu dhasar NEV; Latihan diagnosis lan perawatan diagnosis & kesalahan; Latihan katrampilan nyopir.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake