Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 9300 * 2450 * 3050/3150 (kanggo C9)
  • Basis roda 4560
  • Bobot curb 8.2T / 8.4T (kanthi A / C)
  • GVW 12.2T / 13.2T (kanthi A / C)
  • Kapasitas Penumpang / Kursi 84 / 10-37
  • Struktur Awak Semi-monocoque
  • Struktur Lantai Loro-langkah / Low-entry
  • Kapasitas Bahan Bakar 200L (Diesel) / 8 * 80L (CNG)
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Dirancang kanggo kutha-kutha cilik lan medium, memenuhi macem-macem kabutuhan transportasi kayata jalur cabang kutha lan transportasi antar-antar. Gaya estetika sing inovatif lan eksklusif, apik lan seger, dadi tren fashion transportasi umum.

Headlamp ngarep
Tembok Ngarep
Lampu Belakang
Sisih mburi

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Bus kutha Foton C8 / C9 tujuane nawakake solusi mobilitas kutha sing ramah lingkungan lan ramah lingkungan lan nanggapi kebutuhan transportasi kutha saiki saka desain nganti tahap rampung, kanthi fokus sing paling efektif kanggo efisiensi paling dhuwur, nambah bis sawetara lan ngoptimalake manajemen akhir-urip.

Luwih aman

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; piring baja firewall ditrapake kanggo njamin keamanan driver lan penumpang sing luwih apik; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas sampeyan.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; piring baja firewall ditrapake kanggo njamin keamanan driver lan penumpang sing luwih apik; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas sampeyan.

KANGGO

Foton nduwe garis digitalisasi tingkat standar Nasional, rig tes kacepetan, amben tes sisi, beban poros, amben uji ABS, sistem deteksi tes rem lan liya-liyane, Ngamanake sertifikasi lan akreditasi saka TUV Rheinland Jerman lan laboratorium nasional CNAS.

Produk foton ngliwati deteksi kendaraan sing ketat lan tes rollover luwih saka 100 ewu kilometer kanthi kondhisi macem-macem jinis dalan lan kahanan cuaca sing paling abot kayata suhu dhuwur, suhu sithik lan tekanan sithik.

Foton dilengkapi bangku uji profesional lan lintasan uji coba kanggo njamin keandalan lan efisiensi peralatan lan sistem sing dipasang ing bus Foton. Kanthi struktur sing kaku lan kuat, bis Foton tahan tabrakan langsung lan bisa uga ora bisa nyebabake tip tambahan. Sadurunge mlebu layanan, dheweke ngalami tes lan verifikasi sing ketat.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake