Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 8540 * 2450 * 3000/3100
  • Basis roda 4450
  • Bobot curb 9.15T
  • GVW 13.7T
  • Kapasitas Penumpang / Kursi 56-67 / 12-31
  • Struktur Awak Monocoque, Low-entry / Two-step
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Gabungan keluwesan, gampang akses lan organisasi tata ruang interior, kanthi nol emisi, netepake DNA bis anyar iki. Bis kutha Foton C8L EV nyakup macem-macem kebutuhan transportasi kanggo jalur cabang kota lan transportasi antar kota.

Pintu ngarep
Outlet Ngisi daya
Mbalikke Kamera
Paket Batere

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Gabungan keluwesan, gampang akses lan organisasi tata ruang interior, kanthi nol emisi, netepake DNA bis anyar iki. Bis kutha Foton C8L EV nyakup macem-macem kebutuhan transportasi kanggo jalur cabang kota lan transportasi antar kota. Nyorot gaya estetika minimalis tanpa ornamen, nggawe identitas lan gambar sing gampang dingerteni pangguna.

motor sinkron magnet permanen

Dilengkapi karo sistem kendharaan kendharaan otonom sing maju, kanthi pirang-pirang taun operasi komersial, tingkat rawuh luwih dhuwur.

Tata letak struktur daya kompak

kanthi jarak tempuh operasi 80-120 kilometer kanthi momotan penuh, lan mung 2-3 kali ngisi daya saben dinane uga umur batere 8-10 taun.

Ngisi daya kesempatan

nyukupi macem-macem kebutuhan transportasi kanggo jalur cabang kota lan transportasi antar kota.

Sistem pendinginan kontrol suhu

Mujudake peraturan kacepetan cerdas adhedhasar panjaluk radiasi supaya bisa ngirit efisiensi tinggi lan hemat energi.

Luwih aman

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

KANGGO

GPS sing dikombinasikake karo terminal pemantauan video njamin manawa personel Manajemen bisa ngawasi lokasi kendaraan lan status internal bis lan langsung ngrampungake masalah, kayata kendharaan kendharaan utawa supire driver kanthi interkom swara

Sistem kasebut nduweni arsitektur hirarkis desain distribusi lan manajemen terpusat, nyadari mbagi informasi antarane stasiun lan kendaraan, lan nambah kasedhiyan sumber daya sing ana

Sistem manajemen on-board - iTink, kanthi produk proteksi lingkungan sing cerdas, dhukungan operasi cerdas lan layanan manusiawi, nggawe platform manajemen terpadu kanggo wong, mobil lan dalan

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake