Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 12000 * 2550 * 3100/3250 (Kanggo C12)
  • Basis roda 5900
  • Bobot curb 12.7 / 12.9T
  • GVW 18T
  • Kapasitas Penumpang / Kursi 76-82 / 23-43
  • Lawang Penumpang 2 lawang swiwi dobel ing-ayunan
  • Struktur Awak Monocoque Low-entry / Low-lantai
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kanthi kaluwihan luar biasa kayata efisiensi, hemat energi, kenyamanan lan keamanan, iku penting banget tumrap pembangunan transportasi umum kutha-kutha maju lan promosi kendharaan sing ramah lingkungan, nyukupi kebutuhan operasional operator liyane.

Batere
Outlet Ngisi daya
Penggemar Elektronik
Tembok Ngarep

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Bis kutha Foton C10 / C12 EV pancen bisa dipercaya, aman, produk sing duwe bathi, nanggepi kabutuhan transportasi kutha saiki lan ing mbesuk. Saka desain nganti tahap perencanaan, kita luwih fokus kanggo entuk efisiensi energi paling gedhe, nambah jangkauan bis lan ngoptimalake manajemen urip pungkasan.

Motor sinkron magnet permanen

Dilengkapi karo sistem kendharaan kendharaan otonom sing maju, kanthi taun operasi komersial, tingkat kehadiran luwih dhuwur tinimbang 98%.

Struktur drive langsung listrik murni

5% luwih dhuwur tinimbang produk sing padha karo rasio panggunaan energi;

Awak entheng, luwih entheng 5% tinimbang produk sing padha.

Mode ngisi daya pirang-pirang

Kesempatan lan ngisi daya sewengi, ngerteni macem-macem kombinasi konfigurasi kanggo macem-macem pasar kanggo nyukupi kabutuhan operasional sing beda.

ort

Sistem pendinginan kontrol suhu otomatis

Mujudake peraturan kacepetan cerdas adhedhasar panjaluk radiasi supaya bisa ngirit efisiensi tinggi lan hemat energi (ditambah 5%)

Luwih aman

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; piring baja firewall ditrapake kanggo njamin keamanan driver lan penumpang sing luwih apik; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas sampeyan.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; piring baja firewall ditrapake kanggo njamin keamanan driver lan penumpang sing luwih apik; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas sampeyan.

KANGGO

Foton nyedhiyakake operator baris sing dioptimalake kanthi referensi mode operasi kendaraan, kayata Megalopolis, kutha ukuran Medium, kutha ukuran medium cilik.

Dhukungan teknis: kanthi komprehensif njupuk sumber daya lan kebutuhan operator, nggabungake biaya infrastruktur lan kondhisi produk sing beda-beda kanggo nulungi para pelanggan nggawe rencana pambangunan infrastruktur sing bisa ditindakake kanthi ekonomis Manajemen jarak jauh: sistem manajemen jarak jauh - iBlue, ngewangi para supir supaya bisa ngontrol kontrol lan operator prewangan kanggo nggayuh operasi konsultasi cerdas: ngewangi operator kanggo ngrampungake masalah operasi praktis liwat operasi demonstrasi kendaraan, pelatihan personel, pandhuan operasi tim saka tuku produk nganti operasi mengko, lsp

20190402171127_produk_35_226056629Sistem manajemen on-board - iTink, kanthi produk perlindungan lingkungan sing cerdas, dhukungan operasi cerdas lan layanan manusiawi, nggawe platform manajemen terpadu kanggo wong, mobil lan dalan.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake