Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
20190131191050_banner_35_939705452

Klompok Motor Foton

Nawakake produk lan layanan sing ditambahake regane dhuwur kanggo pangguna lokal, lan ngetrapake standar manufaktur lan operasi otomatis global sing maju ing wilayah liyane kanthi bisnis.

GAMBARAN

Nggawe pangembangan cepet ing bisnis kendaraan komersial.

Mimpin INDUSTRI KOMERSIAL CINA

Grup Motor Foton didegaké tanggal 28 Agustus 1996 lan kantor pusaté ing Beijing, China. Kanthi ruang lingkup bisnis sing nutupi serangkaian kendaraan komersial kalebu truk tugas menengah lan tugas berat, truk tugas ringan, van, bus pickup, lan kendaraan mesin konstruksi lan produksi akumulasi lan volume penjualan udakara 9.000.000 kendaraan. Nilai Foton Motor Brand wis dievaluasi udakara US $ 16,6 milyar, rangking NO. 1 kanggo 13 taun berturut-turut ing lapangan kendaraan komersial China.

FOTON GLOBAL

Dadi produsen kendaraan komersial global kanthi globalisasi.

MISI & VISI

Wiwit didegake, Foton Motor wis fokus ing pembangunan masa depan sing kebak harmoni manungsa, mobil lan alam.

EMBLEM

gambar intan wis dikatutake minangka prototipe logo Foton Motor, tegese teknologi, kualitas, nilai dhuwur lan permanen. Foton "Brilliant Diamond" diibaratake kaya inten sing narik kawigaten, sing nuduhake komitmen Foton kanggo inovasi teknologi, perawatan manungsa lan kaendahan harmoni.

VISI

Foton Motor bakal nggawa dalan menyang masa depan mobilitas, bisa nggawe nilai-nilai langgeng sing sampurna lan luar biasa kanggo kesejahteraan pelanggan, masarakat lan manungsa.

MISI

We FOTONER terus ngupayakake nantang target sing dhuwur, ngrebut kesempatan pangembangan berkelanjutan, ningkatake standar ketergantungan, keandalan lan kepuasan pelanggan, nuwuhake urip modern kanthi komitmen kanggo teknologi integral.

TEKNOLOGI MUNGGU MUNG NGERTI

MILESTON

Mimpin kanggo pabrikan kendaraan komersial global.

Mimpin bisnis kendaraan komersial China
Maju Langsung minangka Global Corporation