Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
BUS & Pelatih

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Ukuran Sakabèhé 9380 * 2500 * 3400
  • Basis roda 4710
  • Bobot curb 9.8T
  • GVW 13.5T
  • Kapasitas Kursi 39 + 1 + 1/1 + 41 + 1 + 1
  • Struktur Awak Monocoque / Semi-monocoque
  • Standar Emisi EURO III - EURO VI
  • Kompartemen Luagge 4,5m3
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Penampilan kanthi percaya dhiri. Penampilan kasebut nduwe desain avant-garde Eropa kanthi harmoni sing sampurna karo estetika oriental. Dinamis lan modis, pemodelan streamline sing solid lan proporsi sing seimbang, yaiku pelatih nggawa rasa percaya dhiri ing dalan.

Gaya Aliran
Lampu Kepala
Bingkai Elektroplating Sorot Wing-Wing
Lampu Tail LED Gabungan

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Mesin Cummins ISB,

Standar emisi Euro VI,

nyepetake saka nol nganti 90 mph sajrone 28 detik.

Sistem pendinginan cerdas

Dilengkapi teknik inti sing dipatenake – sistem pendinginan kontrol suhu otomatis kanthi 7 penggemar elektronik.

Keuntungan apik banget

Tingkat gradasi maksimal tekan 30 derajat.

Kinerja luar biasa ing dalan sempit

Radius puteran minimal tekan 9,8m.

Luwih aman

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

Bukti geni

Kompartemen mesin dilengkapi alarm suhu kanggo ngawasi wektu nyata lan piranti mandhiri kanggo ngawasi wektu nyata; Bahan tahan api lan bahan tahan api kelas A kanthi kinerja keamanan sing luwih apik digunakake ing sumber pemanas.

Bukti korosi

Teknik electrocoating paling canggih bisa nambah kinerja anti-korosi lan kaendahan bis sing dawa.

Bukti-tabrakan

Baja paduan kekuatan tinggi ditrapake kanthi kekuatan panen sing luwih dhuwur mundhak nganti 50% tinimbang baja umum. Kanthi resistensi pelapukan suhu sing sithik lan struktur sing mantep, njamin keamanan nyopir.

Bukti torsi

Struktur awak monocoque tipe truss lan desain loop tertutup, kanthi kekuatan torsional ditambah 50%, nyedhiyakake pengalaman nyopir lan nunggang kendaraan sing luwih nyaman lan luwih aman.

KANGGO

Foton nduwe garis digitalisasi tingkat standar Nasional, rig tes kacepetan, amben tes sisi, beban poros, amben uji ABS, sistem deteksi tes rem lan liya-liyane, Ngamanake sertifikasi lan akreditasi saka TUV Rheinland Jerman lan laboratorium nasional CNAS

Produk foton ngliwati deteksi kendaraan sing ketat lan tes rollover luwih saka 100 ewu kilometer kanthi kondhisi macem-macem jinis dalan lan kahanan cuaca sing paling abot kayata suhu dhuwur, suhu sithik lan tekanan sithik.

iTink, panyedhiya IOV terkemuka, nggawe sistem manajemen cerdas sing nggabungake operasi, manajemen, lan layanan kanggo nggawe manajemen armada luwih gampang. Pemantauan wektu nyata kendaraan GPS bisa entuk informasi kendaraan kanggo analisis kondisi sing lagi mlaku, kayata posisi kendaraan, kondisi konsumsi bahan bakar, kacepetan, akselerasi, arah, trek mlaku

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake