Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
KENDARAAN PASSENGER

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Jinis Awak 1640
  • Mesin G03-12
  • Jinis Bahan Bakar Petrol
  • Ukuran Nang 2300 * 1450 * 1280
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

• Asale saka ide kreatif Eropa, ngrancang desain lan tampilan sing ngemot rasa aman • Cetakan rai ngarep sing unik, ngaktifake rasa stabil lan apik

Gril

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Mesin independen dikembangake dening Foton

Kategori: 1.2L

Karakteristik Tipe: 16V + DOHC + MPFI

Bore (mm): 69.7

Stroke (mm): 79

Kapindahan (L): 1.206

Luwih aman

Jaminan rinci

3 puteran analisis lan modifikasi kekuatan CAE, njamin kinerja sing bisa dipercaya bagean sasis kritis; kabeh tes lan modifikasi kehandalan kendharaan, bisa nggawe kabeh kendaraan kendharaan 10 taun utawa 200.000 km

Desain awak sing dioptimalake

Desain bingkai anggota 8-silang, mbisakake resistensi pengaruh paling apik Dibandhingake karo mini-bus umum, dimensi bageyan kerangka tambah 10%, kekandelan lembaran baja tambah 20%; 58% pigura digawe saka baja kekuatan tinggi.

Rem cakram

Rem kendang

Rem drum mburi, mesthekake rem paling gedhe

Jaminan rinci

3 puteran analisis lan modifikasi kekuatan CAE, njamin kinerja sing bisa dipercaya bagean sasis kritis; kabeh tes lan modifikasi kehandalan kendharaan, bisa nggawe kabeh kendaraan kendharaan 10 taun utawa 200.000 km

Desain awak sing dioptimalake

Desain bingkai anggota 8-silang, mbisakake resistensi pengaruh paling apik Dibandhingake karo mini-bus umum, dimensi bageyan kerangka tambah 10%, kekandelan lembaran baja tambah 20%; 58% pigura digawe saka baja kekuatan tinggi.

Rem cakram

Rem kendang

Rem drum mburi, mesthekake rem paling gedhe

KANGGO

Area nyopir nggunakake desain kompartemen komersial, cetakan sing nyaman. Footboard ngilangi sampeyan saka ban lelungan.

20190227102212_produk_35_1161566426

Trim interior rong tahap, kalebu rasa estetis saka mobil penumpang. 13 papan panyimpenan, kalebu produk sing padha.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake