Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup

GLOBALISASI

INDUSTRI MOTOR FOTON 4.0

tata letak global

Sistem R&D global tingkat loro karo Beijing minangka kantor pusat, Jerman minangka pusat peralatan elektronik & listrik lan teknologi mbesuk lan Jepang minangka pilot kendaraan penumpang R&D kanggo mbangun kapasitas inovasi teknologi kelas dunia.

PANALITEN LAN pangembangan

teknologi lan kamanungsan

Kekuwatan inovatif pecah saka pertukaran teknologi lan kemanusiaan. Pusat R&D FOTON ing China, Jerman lan Jepang nglumpukake 6.500 insinyur saka luwih saka 40 negara lan nyekseni 5.000 paten R&D.

KAPITILITAS R&D001

kasunyatan virtual

Tes lan verifikasi

kemampuan nyoba simulasi virtual

Kemampuan tes simulasi virtual terkemuka ing industri kalebu safety crash, aerodinamika lan simulasi NVH lan optimasi sing sacara efektif nambah pengalaman nyopir kendaraan, keamanan lan linuwih.

TES SAFETY CRASH

Tes kekuatan taksi utama ing industri.

TEST AERODYNAMICS

Sing pertama nganakake analisis CFD aerodinamika lan trowongan angin kendaraan ing China, nyuda resistensi angin 20% lan ngirit bahan bakar 4%.

Tes lan simulasi OPTIMISASI NVH

Cadangan teknologi simulasi NVH sing misuwur ing industri, ngapikake pengalaman nyopir kendharaan kanthi efektif kanthi nyuda geter lan swara komponen utama kaya mesin, awak lan sasis.

OPERASI

Stabilitas lan kelancaran operasi terkemuka global

DURABILITAS

Reliabilitas lan daya tahan utama industri

e

e

DRIVING cerdas

manungsa, trek lan dalan

FOTON ngluncurake truk otonomi pertama China ing 2016. Informasi dituduhake ing antarane manungsa, truk lan dalan kanggo nyopir kanthi aman, nyaman, hemat energi lan efisien liwat IOV, data gedhe lan aplikasi nyopir otonomi L3. Produksi massal truk otonom bakal diwiwiti ing taun 2025.

IOV

IFOTON, panyedhiya layanan IOV terkemuka, nyambungake manungsa, kendaraan lan terminal adhedhasar IOV, data amba lan platform cloud kanggo nuduhake informasi wektu nyata, cepet komunikasi karo jagad lan ngoptimalake R&D kendharaan, manufaktur, pemasaran lan layanan supaya bisa pangguna kanggo entuk operasi cerdas & kontrol lan pengalaman interkoneksi sing ngluwihi kendaraan. IFOTON nyedhiyakake solusi IOV integral kanggo kendaraan FOTON, pelanggan saka industri, agen uga pemasok, mitra lan pamrentah.

URIP MOBIL

Navigasi khusus Asuransi UBI Cargo sing cocog Pengisian Bahan bakar nawakake Pengisian Bahan bakar ing sacedhake Penyelidikan ilegal Lalu lintas wektu nyata ing sacedhake restoran Cedhak karo parkiran Stasiun layanan paling cedhak

MANAJEMEN FLEET

diagnosis remot Kesalahan pandhu arah Manual pandhuan Kendaraan pengalaman Pelacakan anti-pencurian Maintenance pangeling nylametake darurat

LAYANAN KENDARAAN

diagnosis remot Kesalahan pandhu arah Manual pandhuan Kendaraan pengalaman Pelacakan anti-pencurian Maintenance pangeling nylametake darurat

APLIKASI INTERNAL

Dandan produk Manajemen Mutu Manajemen pemasaran Analisis kualitas