Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup

Truk tugas ringan

AUMARK TX

Ketemu kutha, kabutuhan logistik antar-kutha suburban lan jarak cedhak.

AUMARK C

Nglumpukake kutha, kabutuhan logistik antar-kutha suburban lan jarak cedhak lan dirancang kanggo kabutuhan logistik sing efisien saka klompok pangguna

AUMARK S

Truk super