Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup

GLOBALISASI

Foton Motors ngetrapake dalan ekspansi bisnis adhedhasar tuwuhing konten, fokus ing industri otomotif, lan nggawe merek 100 taun. Ing wektu cedhak, Foton Motor bakal dadi perusahaan otomotif kelas utama teknologi modern, cerdas, lan nggawe produk sing hemat biaya sing cocog karo standar donya kanggo para pelanggan.

Industri Motor Foton 4.0

Biaya siklus urip-sentris pelanggan, lan solusi integrasi saka produk bisa ditindakake liwat Foton Motors Industry 4.0.

2 + 3 + N

Kanthi jalur pangembangan global "2 + 3 + N", kita bakal nyadari pangembangan industri global lan nyedhiyakake produk lan layanan otomotif berkualitas tinggi kanggo para pelanggan global.

Aliansi Strategis

Nggawe sistem rantai nilai inti utama global lan dadi salah sawijining daya saing inti Foton Motor.

Industri Motor Foton 4.0

Kanggo mbesuk.

Adhedhasar Internet of Things, data amba, lan platform cloud, dibangun ekosistem-sentris pelanggan. Data gedhe digunakake kanggo nyopir manajemen perusahaan sing cerdas lan kustomisasi skala gedhe saka pelanggan bisa digunakake liwat produk cerdas, pabrik cerdas, lan manufaktur cerdas.

2 + 3 + N

Yen sampeyan pengin mbukak, consectetur adipiscing elit.scelerisque.

Aliansi Strategis

Luwih apik banget, kalebu adipiscing elit.scelerisque. Lorem ipsum dolor sit amet

Foton Motor nglumpukake kawicaksanan global lan nggawe usaha patungan karo Cummins, produsen mesin independen paling gedhe ing donya, Daimler Group, pabrikan kendaraan komersial paling gedhe ing donya, lan ZF, pemasok teknologi transmisi lan sasis paling gedhe ing donya. Perusahaan terkemuka kayata Bosch lan WABCO, perusahaan komponen utama, wis nggawe aliansi strategis lan nggawe sistem manajemen rantai pasokan kelas internasional.

FOTON CUMMINS, Wiwit 2006

Saiki, Foton Cummins Engine Company Limited (BFCEC) duwe Cummins F 2.8L lan 3.8L light-duty, 4,5L medium-duty, G 10.5L lan 11.8L heavy-duty diesel engine, kanthi total investasi luwih saka 4,9 milyar yuan lan output tahunan 520.000 unit, bakal memenuhi macem-macem syarat pasar global lan standar emisi.

2006-10

Foton Motor lan Cummins Inc. mlebu perjanjian

Foton Motor lan Cummins Inc. mlebu perjanjian kanggo mbentuk perusahaan patungan 50/50. Perusahaan patungan anyar kasebut bakal ngasilake rong jinis mesin diesel ringan-kinerja Cummins ing Beijing, China.

2008-03

Beijing Foton Cummins Engine Co, .Ltd didegaké

Beijing Foton Cummins Engine Co, .Ltd didegaké, patungan antara FOTON lan Cummins kanthi investasi 50:50, total investasi RMB 2,7 milyar.

2009-06

Bejing Foton Cummins Engine Co., Ltd siyap kanggo produksi

Bejing Foton Cummins Engine Co., Ltd siyap kanggo produksi lan diproduksi ISF2.8L lan ISF 3.8L kanggo LDT. Kaloro mesin kasebut nduwe desain mewah, kinerja dhuwur lan emisi sing kurang, sesuai karo peraturan emisi ing ndhuwur Euro IV; output tahunan 400.000, basis manufaktur mesin tugas ringan paling gedhe ing China.

2014-02

Mantan Sekretaris Negara AS John Forbes Kerry ngunjungi Foton Cummins

Mantan Sekretaris Negara AS John Forbes Kerry ngunjungi Foton Cummins

2014-04

R&D gabungan dening Foton lan Cummins, cocog karo standar emisi Euro VI- Mesin ISG resmi dirilis ing Amerika Serikat.

R&D gabungan dening Foton lan Cummins, cocog karo standar emisi Euro VI- Mesin ISG resmi dirilis ing Amerika Serikat. Mesin G Series anyar Cummins, wiwitane diproduksi ing Beijing Foton Cummins Engine Co., Limited (BFCEC).

2017-10

Foton lan Cummins mlebu Memorandum Kerja Sama Strategis Truk Ijo lan Cerdas

Memorandum Kerja Sama Strategis Truk Ijo lan Cerdas sing ditandatangani ing Forum Efisiensi Energi AS-China.

2017-09

Yuta mesin pertama lair

Pengetan kaping 10 Foton Cummins dianakake lan mesin pertama diwiwiti

FOTON DAIMLER, Wiwit 2003

Foton Motor lan pabrikan kendaraan komersial paling gedhe ing dunya, Daimler Group, wis nggawe usaha patungan karo Beijing Futian Daimler Automotive Co., Ltd. Perusahaan patungan kasebut dioperasikake kanthi merek Futian Auman, sing ngasilake produk truk abot Auman lan truk berat OM457 mesin kanthi standar emisi lisensi Daimler lan kekuwatan sing masing-masing tekan Euro V lan 490 tenaga jaran.

2008-08-07

Tandha MOU

Daimler lan Foton mlebu Memorandum Of Understanding ing Beijing.

2009-01-29

Foton ngrampungake perjanjian produksi kendaraan komersial karo Daimler AG Jerman

Tanggal 29 Januari 2009, ing Berlin, Foton nggayuh kesepakatan babagan produksi kendaraan komersial karo Jerman Daimler AG. Kaloro partai kasebut setuju nggawe usaha patungan karo Perjanjian Pemegang Saham 50/50 kanggo produksi truk menengah lan tugas berat uga teknologi lan layanan sing gegandhengan. Foton-Daimler Joint Venture entuk manfaat adol seri truk Foton Auman global.

2010-07-16

Mlebu Kontrak Usaha Sama

Tanggal 16 Juli 2010, Foton lan Daimler bareng-bareng nandatangani Kontrak Usaha Bersama ing Aula Besar Rakyat ing Beijing, China.

2012-02-18

Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. didegaké

Tanggal 18 Februari 2012, Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. didegake karo Foton lan Daimler masing-masing duwe 50% kepemilikan, sing ngasilake seri truk medium lan tugas berat Foton'sAuman lan Daimler sing duwe lisensi 490hp Euro V Mercedes- Mesin tugas berat Benz OM457.

2016-04

AUMAN EST diluncurake ing Beijing Motor Show.

AUMAN EST (Energy Super Truk) sing dikembangake dening patungan patungan lan didhukung dening Mercedes-Benz OM457 diluncurake ing Beijing Motor Show.

20082009201020122016

FOTON ZF

FOTON nggawe patungan karo 1 driveline utama lan pemasok teknologi sasis ZF kanggo ngasilake kasus transmisi cerdas kelas menengah kanggo kendaraan komersial tugas ringan lan tugas berat.

Tahap 1 kasus transmisi kanggo kendaraan komersial tugas ringan bakal dileksanakake ing dina pisanan Januari, 2019 kanthi output tahunan 160.000. lan Phase 2 bakal dibangun lan diwiwiti ing dina pisanan Januari, 2020 kanthi output tahunan 320.000. Proyek tugas berat tahap 1 bakal diwiwiti ing dina pisanan Januari, 2019 kanthi output tahunan 115.000 kasus transmisi otomatis lan 20.000 retarder. nalika tahap 2 bakal dilebokake ing dina kapisan Januari 2022, kanthi output tahunan 190.000 kasus panularan abot lan 40.000 retarder.

Aliansi Inovasi FOTON GLOBAL

Amarga masalah lingkungan dadi saya misuwur ing saindenging jagad, FOTON gabung karo perusahaan terkenal global kalebu Cummins, ZF, CEVA Logistics, FAURECIA, WABCO, Continental lan Rheinland lan ngedegake Aliansi Super Truk Terhubung sing cerdas ing China 2016, kanthi tujuan nggawe terobosan teknologi lan nggawe produk mobil hemat energi, ijo lan cerdas. Telung target aliansi yaiku:

Minangka inisiator aliansi, FOTON ngusulake Rencana Truk Super. Miturut rencana kasebut, FOTON wis usaha suwene 4 taun lan nggawe truk super pertama sing cocog karo kriteria Euro R&D --- AUMAN EST, sing diluncurake kanthi global ing wulan September 2016. Truk kasebut wis diverifikasi liwat tes dalan nyata 10 juta km . Teknologi 208 anyar lan 4 modul (awak, sasis, powertrain lan sistem listrik) nyuda konsumsi bahan bakar 5-10%, nyuda emisi karbon 10-15% lan nambah efisiensi transportasi 30%; pitulungan nyopir cerdas, umur layanan 1.500.000km B10 lan interval layanan sing diperluas ing 100.000km kanggo ningkatake pangembangan sistem logistik modern sing cerdas, intensif lan dhuwur. Truk super luwih saka truk. Iki minangka sistem transportasi kanggo mbesuk sing ngarahake nyopir otonom, ningkatake efisiensi transportasi lan keamanan lalu lintas lan luwih nyuda emisi karbon.

2014 ~ 2017

2014 ~ 2017

Kanggo nggawe truk super sing efisien, cerdas lan sambung kanggo nyuda konsumsi bahan bakar nganti 30% (utawa listrik murni), nyuda emisi karbon nganti 30% (utawa nol) lan nambah efisiensi transportasi 70%.

2018 ~ 2020

Nggawe ekologi industri kendharaan sing cerdas global kanggo nganyari lan pangembangan inovatif

2021 ~ 2025

Nggawe lan ngembangake lalu lintas cerdas global lan kutha-kutha cerdas.