Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup

KEKAYAAN

ENERGI BARU

ramah lingkungan

Energi Anyar

FOTON seneng judhul perusahaan mobil pertama ing China sing melu R&D bis sing didukung energi ijo, pabrikan bis pertama sing didukung dening bahan bakar hidrogen lan perusahaan mobil kanthi jarak tempuh operasi paling dawa ing siji kendaraan ing saindenging jagad.

PRODUK ENERGI BARU

Kabeh seri kendaraan komersial, kalebu kendaraan penumpang, bis, truk lan SPV. Bus AUV wiwit 5.9m nganti 18m aman, solusi dipercaya lan ijo kanggo transportasi penumpang, komuter lan tur. Penjualan kendaraan ijo wis dadi peringkat pertama ing industri wiwit taun-taun kepungkur. Ing wulan Mei 2016, FOTON menang pesenan 100 bus sing didukung sel bahan bakar hidrogen, sing paling akeh ing saindenging jagad.

TEKNOLOGI ENERGI BARU

FOTON bisa nindakake R&D saka 8 teknologi inti kendaraan energi anyar kalebu integrasi powertrain, pengepakan batere, kontrol motor lan piranti lunak kendharaan kendharaan lan wis nglamar 1.032 paten sing gegandhengan lan nduwe teknologi paten 70%. FOTON wis sukses ngembangake kendharaan kendharaan 32-bit, sistem manajemen batere lan sistem kendharaan motor, sing wis ditrapake ing macem-macem produk kalebu bus energi anyar lan kendaraan logistik. R&D independen taun nggawe FOTON duwe teknologi inti sistem kontrol batere, motor lan elektronik kanggo nyukupi sarat nyepetake, menek, pelayaran lan ngisi daya durasi.

EMISI ZERO

ramah lingkungan

FOTON wis nandur modhal luwih saka RMB 23 milyar lan nggawe tetanduran modern kelas modern lan jalur produksi otomatis suwene 4 taun adhedhasar konsep emisi nol, ora ana kontak lan otomatis liwat nganyarke teknologi impor otomatis, digital lan cerdas.

TUMBUH MODEN

Lini produksi otomatis