Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
KENDARAAN PASSENGER

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Mesin ISF 2.8 / ISF 3.8
  • Jinis Bahan Bakar Diesel
  • Kapasitas Nggawa 1167/985
  • Kursi 14/9 kursi
  • Jinis Driving 4 * 2
  • Emisi Euro IV / II
  • Dawane umume 5990/5015 mm
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

TOANO nampilake gaya desain model klasik Eropa kanthi profil lengkap lan kuat lan modeling dinamis lan streamline.

Gril
Lampu
Bengi-bengi
Garis Pudar

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

Sistem pemasok global njamin manuver sing dhuwur lan kinerja drving sing apik.

Mesin diesel ISF 2.8 nawakake teknik termal canggih, integrasi elektronik, sistem bahan bakar Rel Umum Tekanan Tinggi lan turbocharger bekas, sing cocog kanggo aplikasi kendaraan komersial ringan.

DAYA: 107 - 160 hp

TORQUE: 206 - 265 ft-lb

SERTIFIKASI: EURO 3

Schaeffler dutch

Kopling sing ngatur dhewe

Poros mburi dana

Reliabilitas dhuwur

ZF 6AT Gir

Mekatronik (kontrol transmisi terpadu)

ASIS - strategi shift adaptif

Rasio tenaga-kanggo-bobot dhuwur (adhedhasar karakteristik set gir Lepelletier)

Luwih aman

Dual Airbag ngarep

Driver lan penumpang ngarep

Kaca Spion Listrik

Lindhungi kendaraan sing aman

Sabuk kursi pretensi kanggo telung kursi kanggo kabeh kursi

Nglindhungi keamanan pribadi driver / penumpang

Mbalikke Kamera

Mbalikake kamera kanggo njamin keamanan mbalikke

Dual Airbag ngarep

Driver lan penumpang ngarep

Kaca Spion Listrik

Lindhungi kendaraan sing aman

Sabuk kursi pretensi kanggo telung kursi kanggo kabeh kursi

Nglindhungi keamanan pribadi driver / penumpang

Mbalikke Kamera

Mbalikake kamera kanggo njamin keamanan mbalikke

KANGGO

Royal Saloon Royal Saloon minangka versi kanggo kulawarga lan bisnis. Kanthi interior mewah, ruang sing amba lan aplikasi sing dipercaya kanggo kenyamanan lan keamanan, bisa ngatasi kabeh wong sing luwih gedhe.

Versi Supporter Supporter nglegakake kabutuhan transfer penumpang. Kanthi kursi multi-tata letak, kapasitas 14-17 penumpang kasedhiya.

Versi Transor Transor dikembangake kanggo ngirim barang. Kapasitas barang maksimal bisa nganti 2000 liter.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake