Pencet enter kanggo nggoleki utawa ESC kanggo nutup
KENDARAAN PASSENGER

CONFIGURASI PRODUK

Transportasi normal

  • Jinis Bahan Bakar Diesel / Bensin
  • Jinis Driving 4 * 2
  • Emisi Euro IV / V
  • Kothak gir 5TM
  • Tirus 195R15C
  • Basis Roda 2570/3110
  • Mesin -4B1-70 KW / F2.8-96 / 110 KW
  • Kursi 12-19
   Kabeh Konfigurasi

FITUR

  • Eksterior
  • Interioré
  • Kekuwatan
  • Keamanan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Warisan saka warisan lan pengabdian kanggo inovasi, VIEW S nuduhake keanggunan ing saben detail desain. Ngupaya kasampurnan ing ruang, kinerja, keamanan lan gaweyan ora ana enteke.

Mirror Daya

RUANG Mobil sing PILES

OUTPUT POWER SURGING

ISF2.8-Inti daya sing kuwat saka Cummins; 96KW-Kuwat daya; Tenaga kuat-Salah siji mesin diesel tugas ringan saben-liter paling dhuwur ing saindenging jagad; Mesin kasebut duwe output torsi 280N.M sing 22,5% -60% luwih dhuwur tinimbang produk sing padha; Output torsi maksimal 1400 r / min; Konsumsi bahan bakar 8,3L per 100 km.

Mesin diesel ISF 2.8 nawakake teknik termal canggih, integrasi elektronik, sistem bahan bakar Rel Umum Tekanan Tinggi lan turbocharger bekas, sing cocog kanggo aplikasi kendaraan komersial ringan.

DAYA: 107 - 160 hp

TORQUE: 206 - 265 ft-lb

SERTIFIKASI: EURO 3

In-line 4-silinder, 16-valve, SOHC, multiport EFI

Ngadopsi poros saldo dobel, tappet hidrolik, lengen rocker kanthi bantalan jarum, tutup bantalan utama lan penempaan

teknik crankshaft

Fitur listrik, konstruksi kompak, geter sithik, swara sithik, konsumsi bahan bakar sithik, emisi sithik, lsp.

ZF 6AT Gir

Mekatronik (kontrol transmisi terpadu)

ASIS - strategi shift adaptif

Rasio tenaga-kanggo-bobot dhuwur (adhedhasar karakteristik set gir Lepelletier)

Luwih aman

Kantong Udara

Kantong udara dobel sisih driver / ngarep

Pethel Keamanan

Pethel keamanan nambah faktor keamanan nalika darurat

Jendela Uwal Overhead

Jendhela uwal overhead njamin keamanan sampeyan

Alat Pemadam Kebakaran Standar

Alat Pemadam Kebakaran Standar

Kantong Udara

Kantong udara dobel sisih driver / ngarep

Pethel Keamanan

Pethel keamanan nambah faktor keamanan nalika darurat

Jendela Uwal Overhead

Jendhela uwal overhead njamin keamanan sampeyan

Alat Pemadam Kebakaran Standar

Alat Pemadam Kebakaran Standar

KANGGO

Royal Saloon Royal Saloon minangka versi kanggo kulawarga lan bisnis. Kanthi interior mewah, ruang sing amba lan aplikasi sing dipercaya kanggo kenyamanan lan keamanan, bisa ngatasi kabeh wong sing luwih gedhe.

Versi Supporter Supporter nglegakake kabutuhan transfer penumpang. Kanthi kursi multi-tata letak, kapasitas 14-17 penumpang kasedhiya.

Versi Transor Transor dikembangake kanggo ngirim barang. Kapasitas barang maksimal bisa nganti 2000 liter.

KONTAK KAMI

*Bidhang sing dibutuhake