Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање

ФОТОН ширум светот

Уште од основањето, Фотон Мотор се фокусира на деловните активности на комерцијални возила

ПРОИЗВОДИ ФОТОН

Со целата деловна комерцијална возила, Фотон Мотор е еден од водечките производители на комерцијални возила во светот.

ЗОШТО ФОТОН

Со цел да се направат напредок во науката и технологијата, да се произведат заштеда на енергија, еколошки и интелигентно меѓусебно поврзани автомобилски производи.

ФОТОН ширум светот

Уште од основањето, Фотон Мотор се фокусира на деловните активности на комерцијални возила

НАСТАНИ

Сите најважни активности на лансирање на ФОТОН, меѓународен саем за автомобили и интеракција со клиентите на пазарите

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

За повеќе нагласи на видеа, ангажмани на Фејсбук, Јутјуб и социјалните медиуми.

Дома

Сервис

Тест возење

Контактирајте не

Пронајдете продавач

+86 10 8076 2999