Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
КАМИОНИ СРЕДНИ И ТЕШКИ ДОЛUTНИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • GCW 43T-55T
 • Мотор ISG12E5 / 4/3
 • Режим на погон 4 * 2/6 * 4/6 * 2R
 • Менувач Брз бренд / ZF
 • Тип кабина 2490
 • Максимална брзина 106/110 км / ч
 • Суспензија Воздушно шпионирање
 • Предна оска 6.5T
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Тежок трактор за врвен пазар на логистика, заеднички го развиваат Фотон, БФДА и Каминс врз основа на 4-годишни напори во Европа и тест на патот од 10 милиони км.

Опашка

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Мотор Фотон Каминс

Поместување на 11L и 12L

Излезна моќност до 490кс и максимален излез на вртежен момент од 2,300Nm

Брзо за почеток, замаглување и престигнување

Исполнете ги барањата во разновидни услови за работа

Побезбеден

Главна судир

Активна безбедност

Водечка опрема за активна безбедност

iBrake2.9 Моторна сопирачка

Диск сопирачката се одликува со подобра термичка стабилност, одлични перформанси при вадење и брзо зрачење. Технологија на компресија на сопирачките на моторот со голема моќност: максимална моќност на сопирање до 370pas.

Исполнете ја најстрогата регулатива за судир

Структурата и материјалите на комплетното ново рамковно тело со висока јачина се оптимизирани со средства за симулација на CAE за да се исполни најстрогата регулација на судир ECER-29-03 и да се постигне поголема безбедност при возење.

Главна судир

Активна безбедност

Водечка опрема за активна безбедност

iBrake2.9 Моторна сопирачка

Диск сопирачката се одликува со подобра термичка стабилност, одлични перформанси при вадење и брзо зрачење. Технологија на компресија на сопирачките на моторот со голема моќност: максимална моќност на сопирање до 370pas.

Исполнете ја најстрогата регулатива за судир

Структурата и материјалите на комплетното ново рамковно тело со висока јачина се оптимизирани со средства за симулација на CAE за да се исполни најстрогата регулација на судир ECER-29-03 и да се постигне поголема безбедност при возење.

ВЕРИСТ

Моторот со голема зафатнина и голем вртежен момент при мала брзина, пренос на AMT, и задна оска со ниска брзина се совпаѓаат совршено за да се подобри ефикасноста на погонот за 2%.

Целосно нова платформа изградена со водечки европски технологии и развој на високи и еколошки тешки камиони преку заеднички напори со Daimler и Benz во согласност со германскиот стандард за R&D; главните градежни модули ги делат сите тешки товарни возила базирани на Benz SFTP за да се обезбеди квалитет на камионите. Шасијата со целосно нова платформа и оптимизирана структура широко прифаќа нови материјали и технологии за намалување на мртвата тежина и заштеда

Шасијата со целосно нова платформа и оптимизирана структура широко прифаќа нови материјали и технологии за намалување на мртвата тежина и заштеда на повеќе гориво врз основа на европските безбедносни критериуми.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња