Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
КАМИОНИ СРЕДНИ И ТЕШКИ ДОЛUTНИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • GCW 10/14/18 / 25т
 • Мотор Серии Каминс ISB, ISD и ISF
 • Режим на погон 4 * 2 и 6 * 2R
 • Менувач Брз бренд / ZF
 • Такси ЕСТ М-2000
 • Модел на менувач ZF8095
 • Суспензија Конвенционална пролет
 • Предна оска 4.2 / 3.6 / 5.5Т
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

За да се исполнат потребите за работа на меѓуградскиот логистички корисник, тимот за истражување и развој на Фотон Германија е длабоко поврзан со технологиите на Дајмлер-Бенц и американски Каминс и соработува со светските лидери за автомобилска индустрија, вклучувајќи ги германските ZF и WABCOM, за заедничко градење на целата нова платформа високо -ефикасен камион со средна должност EST-M.

Решетка
Светилка

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Cummins ISF моторот се одликува со висок притисок на избувнување и силна моќност, со максимална моќност на 210ps и моќност на литар поголема од 34kW / L.

Каминс ISF мотор

Максимална моќност: 210ps

Енергетски литар: 34Kw / L

Максимален вртежен момент: 760N.m

Побезбеден

ABS + ASR

Ретровизори

А-столбовите со наклон од 18 ° обезбедуваат поширок поглед и стандардните ретровизори со широк агол на задниот дел и за возачот и за совозачот ги елиминираат слепите точки.

Уникатен хоризонтален дизајниран фар

Уникатните хоризонтално дизајнирани фарови и ЛЕД дневните светилки ја подобруваат идентификациската способност на возилото и можат ефикасно да го намалат бројот на сообраќајни несреќи за 12,4%.

EPS

EPS: Програмата за електронска стабилност може ефикасно да ја подобри безбедноста при возење и да ја унапреди безбедноста.

ABS + ASR

Ретровизори

А-столбовите со наклон од 18 ° обезбедуваат поширок поглед и стандардните ретровизори со широк агол на задниот дел и за возачот и за совозачот ги елиминираат слепите точки.

Уникатен хоризонтален дизајниран фар

Уникатните хоризонтално дизајнирани фарови и ЛЕД дневните светилки ја подобруваат идентификациската способност на возилото и можат ефикасно да го намалат бројот на сообраќајни несреќи за 12,4%.

EPS

EPS: Програмата за електронска стабилност може ефикасно да ја подобри безбедноста при возење и да ја унапреди безбедноста.

ВЕРИСТ

Овој мотор ISF4.5 без ремонт 1.000.000 км е произведен строго во согласност со глобалниот систем за квалитет и стандардот за производство на Каминс и го помина тестот за строга сигурност и издржливост на патот од 2.000.000 км.

тој Cummins електронски контролирана контрола на ладно палење гарантира успешен почеток дури и под -40 ° C температура на околината.

Возилото поведе и го помина строгиот германски тест ДЕКРА, со кумулативна тест километража поголема од 1.600.000 км.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња