Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
КАМИОНИ ЗА СВЕТЛИВО ДЕЛА

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Мотор Фотон Каминс
 • Менувач ZF 6S500 / 5S400
 • Поместување 2.771L
 • Моќност 57kw_68kw
 • Максимален вртежен момент 202N.m / r / мин
 • Моќност 57kw_68kw
 • Максимален вртежен момент 202N.m / r / мин
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Дизајнот на отворено предно лице ја истакнува постојаната определба Означените фарови и дизајнот на сите LED задни светла блескаат до крај, ретровизорот и ретровизорот прават сè да биде видливо за очите за кул возење

Двојна аголна врата, прилагодете се на различен простор, горе и долу слободно

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Интегриран водечки светски погонски агрегат од CUMMINS мотор и ZF менувач со исклучителни перформанси, мала тежина, ниски оперативни трошоци и сигурност и издржливост.

Мала тежина, алуминиумско куќиште, ptimized сооднос на брзината за мала потрошувачка на гориво, мала емисија на бучава преку оптимизирани спирални запчаници, систем за блокирање за да се спречат погрешни смени.

Влезен момент: максимум 500N · m

Опсег на брзина: 7,94

Тежина: 90 кг

Побезбеден

Висококвалитетна челична армирана шасија

Британска технологија за оптимизација на Лотус за оптимизирање на шасијата на шасијата со нов материјал од титаниум челик Платна пролет со променлив напречен пресек лимска челична пролет Стандардизираната дупка на рамката прави лесна модификација Опремена со жични гуми, лесно топлинско зрачење и доказ за дупчење

Активен и пасивен систем за безбедност

ABS систем против блокирање на сопирање EBD електронска дистрибуција на силата на сопирачките ESC електронски систем за контрола на стабилноста од постојан притисок, тест на предниот и страничниот удар, до европскиот ECE

Ефикасен и безбеден систем за управување

Активен и пасивен систем за безбедност

ABS систем против блокирање на сопирање EBD електронска дистрибуција на силата на сопирачките ESC електронски систем за контрола на стабилноста од постојан притисок, тест на предниот и страничниот удар, до европскиот ECE

Висококвалитетна челична армирана шасија

Британска технологија за оптимизација на Лотус за оптимизирање на шасијата на шасијата со нов материјал од титаниум челик Платна пролет со променлив напречен пресек лимска челична пролет Стандардизираната дупка на рамката прави лесна модификација Опремена со жични гуми, лесно топлинско зрачење и доказ за дупчење

Активен и пасивен систем за безбедност

ABS систем против блокирање на сопирање EBD електронска дистрибуција на силата на сопирачките ESC електронски систем за контрола на стабилноста од постојан притисок, тест на предниот и страничниот удар, до европскиот ECE

Ефикасен и безбеден систем за управување

Активен и пасивен систем за безбедност

ABS систем против блокирање на сопирање EBD електронска дистрибуција на силата на сопирачките ESC електронски систем за контрола на стабилноста од постојан притисок, тест на предниот и страничниот удар, до европскиот ECE

ВЕРИСТ

Засилена шасија: целосна заниткувана шасија, рамката е подебела од 0,5-2мм од слични производи Лесно се поставува: разумен распоред на шасијата, се поставува простор Плочката на пролетната плоча е издржлива: 300 000 км тест за сигурност на полното оптоварување, издржлив

РАЗЛИЧНОСТ Разновидни кабини: 3 модели на кабини вклучувајќи единечна кабина, продолжена кабина и двојна кабина. Различни комбинации на димензии: повеќе од 10 комбинации во димензии на должина, ширина, висина. Различни комунални услуги: модели за товар или корито како што ви требаат.

ЛИНИУП Различен, но професионален дизајн на модели задоволува различни барања за индивидуалност.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња