Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
КАМИОНИ ЗА СВЕТЛИВО ДЕЛА

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • GVW 3,5 / 4,5 / 6 / 7,5 / 9,0 / 12 / 14T
 • Тело 1730/1880/2060
 • Сопирачка Хидраулични / Воздух
 • База на тркала 2490-5200 година
 • Кабина 1880/2060 година
 • Тип на кабина Единечен / двоен / половина ред
 • Мотор ISF2.8 / ISF3.8
 • Менувач З.Ф.
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Прифаќање на високиот пазар прилагодено на буџетот

Каминс мотор
„E • S • P“ прекинувач со повеќе статуси
Напредно круто тело и намалена тежина
Разновидни постави за апликации

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

20190131103446_product_35_606420055

ISF 2.8 дизел мотор нуди напредно термичко инженерство, електронска интеграција, систем за гориво со висок притисок на заедничката шина и непотребен турбо полнач, што е идеално за примена на лесни комерцијални возила.

Енергија: 107 - 160 КС

ВРЕМЕ: 206 - 265 ft-lb

СЕРТИФИКАЦИЈА: ЕВРО 3

ISF 2.8 дизел мотор нуди напредно термичко инженерство, електронска интеграција, систем за гориво со висок притисок на заедничката шина и непотребен турбо полнач, што е идеално за примена на лесни комерцијални возила.

Енергија: 141 - 168 КС

ВРЕМЕ: 331 - 442 ft-lb

СЕРТИФИКАЦИЈА: ЕВРО 3

Пренос ZF 6S 500, со мала тежина, алуминиумско куќиште, оптимизиран сооднос на вртежи за мала потрошувачка на гориво, мала емисија на бучава преку оптимизирани спирални запчаници, систем за блокирање за да се спречат погрешни смени

Влезен момент: максимум 500N · m

Опсег на брзина: 7,94

Тежина: 90 кг

Побезбеден

АКТИВНА И ПАСИВНА БЕЗБЕДНОСТ

Во итни ситуации од 80 км на час, неутрализирање на сопирачката од само 0,8 м. Безбедноста при несреќи на возилото ги исполнува регулаторните барања на ECE R29.

DRL

DRL

Обратен радар

Обратен радар

LDWS

АКТИВНА И ПАСИВНА БЕЗБЕДНОСТ

Во итни ситуации од 80 км на час, неутрализирање на сопирачката од само 0,8 м. Безбедноста при несреќи на возилото ги исполнува регулаторните барања на ECE R29.

DRL

DRL

Обратен радар

Обратен радар

LDWS

ВЕРИСТ

АУМАРК С доживува тест на патот од 1,6 милиони км и разновидни тестови за работни услови, вклучувајќи тестирање на издржливост, тестирање на сигурност, тест на стабилност, тестирање на висока ниска температура, тестирање на висорамнини и др.

Отворете ја вратата под различни агли

Помогнете им на корисниците подобро одржување

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња