Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
20190108155046_banner_35_6117080

СОРАБОТКА

НАЈДОБРИ СЛУЧАЈ

Историјат на случаи за соработка на клиентите Фотон и Интернационал во областа на инфраструктурата, конференцијата, градското работење и др.

Сите

Проект Пакистан ККХ (автопат Каракорам)

Проект за автопат на Сенегал Тис-Туба

Standardелезничка пруга со стандарден мерач Момбаса – Наироби

Испорака на камиони Мексико Миксер

Фотон мотор сервисираше за Олимписките игри 2008 година

Службени возила за Третиот состанок на високи службеници на АПЕК во 2014 година

Повеќе