Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
20190108172908_banner_35_6462180

Кариера

Добредојдовте да се придружите на Фотон

Фотон има над 1.000 странски дистрибутери низ целиот свет. Неговите производи и услуги се проширија на над 110 земји низ целиот свет. Фотон има пет производствени бази во Кина, Индија, Бразил, Русија и Тајланд и има основано маркетинг компании во Индија, Бразил, Русија, Алжир, Кенија, Виетнам, Индонезија и Австралија, со своите производи да се извезуваат во повеќе од 110 земји и региони. Во моментов, таа започна 34 прекугранични проекти КД и 30 од нив се ставени во функција.

ПРИДРУЕТЕ СЕ ФОТОН WЕ СТЕКНЕТЕ

Поширок простор за личен развој со тоа што сте целосно одговорни за и / или учествуваат во развојот, работењето и управувањето со локалниот пазар

Искуство за соработка во тим за меѓукултури

Искуство за обука и размена во Кина

МОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Барајте можности

Маркетинг менаџмент

Директор за мрежна услуга / Менаџер за продажба на флота

Можности за апликација

Пазари и производи

Менаџер на бренд / Менаџер на производи

Можности за апликација

Услуга и додатоци

Менаџер за услуги по продажба Менаџер за резервни делови

Можности за апликација

Управување со работењето

HR / Сметководство

Можности за апликација

НАЈНОВИ МОORTНОСТИ

Придружи ни се

ДАТУМ НАСЛОВ ОДДЕЛ
2019/01/15 Директор за мрежна услуга Маркетинг менаџмент
2019/01/02 Менаџер на производот Пазари и производи

ОБУКА НА ТАЛЕНТИ

Фотон колеџ за меѓународни студии

За да се прилагоди на унапредувањето и длабинскиот развој на бизнисот ширум светот, ФОТОН основа меѓународно училиште на Универзитетот ФОТОН, служејќи како платформа за обука на меѓународни деловни способности и за кинески и за странски вработени. Комплетниот систем за обука на меѓународни таленти му овозможува на ФОТОН да обучи и изгради меѓународен тим за маркетинг кој ги разбира производите и маркетингот и придава значење на услугата. Ние обезбедуваме специјални проекти за обука на локалните таленти. Извонредните вработени имаат шанса да доаѓаат во Кина на курсеви за професионална обука секоја година, да се доближат до ФОТОН и да ја разберат кинеската култура.