Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
КАМИОНИ СРЕДНИ И ТЕШКИ ДОЛUTНИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

  • Стил на погон 6 * 4 8 * 4
  • GVW / GCW 55T / 80T
  • Максимална брзина 85/95 км / ч
  • Мотор Камин
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Екстериер
  • Внатрешни работи
  • Моќност
  • Безбедност
  • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Побезбеден

ВЕРИСТ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња