Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

  • Општа димензија 8995 * 2450 * 3300
  • Макс. Може да се гради 30%
  • Тежина на тротоарот 9.1T
  • GVW 12,96 Т
  • Капацитет за седење 35 + 1
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Екстериер
  • Внатрешни работи
  • Моќност
  • Безбедност
  • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Тренер на сериите Фотон BJ6802 / BJ6902 е надградена верзија на зрел производ на автобуси Фотон. Стабилен, удобен, моќен, високо ефикасен и заштедува енергија. Го потенцира модерниот и елегантен изглед, луксузната внатрешна облека, давајќи му на патникот сигурно и пријатно искуство во патувањето.

Светилка за глава
Страничен Wallид
Задна ламба
Оддел за мотори

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

BJ6802 / BJ6902 импресионира со високо-ефикасна линија за погон и енергетски ефикасен погон. Зголемена изведба на моторот со помала потрошувачка; зрел технички пат од изобилство оперативно искуство.

Побезбеден

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; заштитен allид челични плочи се применуваат за подобро да се обезбеди безбедност на возачот и патниците; Околу вашиот извор на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со подобри безбедносни перформанси.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; заштитен allид челични плочи се применуваат за подобро да се обезбеди безбедност на возачот и патниците; Околу вашиот извор на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со подобри безбедносни перформанси.

ВЕРИСТ

Фотон поседува национални линии на дигитализација на стандардно ниво, апарат за тестирање на брзина, тест кревет за страничен лизгач, оптоварување на оската, тест кревет АБС, систем за откривање на тест за сопирање и други, обезбедување на сертификација и акредитација од германскиот TUV Rheinland и националната лабораторија CNAS.

Производите на Фотон поминуваат низ ригорозниот тест за откривање и превртување на возилото над 100 илјади километри во состојба на разни видови патишта и под најтешки временски услови како што се висока температура, ниска температура и низок притисок.

Фотон е опремен со професионални тест клупи и разновидни патеки за тестирање за да се гарантира веродостојноста и ефикасноста на опремата и системите со кои е вграден автобусот Фотон. Со цврста и робусна структура, автобусот Фотон издржува страничен и директен судир, како и спречува странично превртување. Пред да стапат во функција, тие се подложени на строго тестирање и верификација.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња