Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 12000 * 2550 * 3100/3250 (за C12)
 • Меѓуоскино растојание 5900
 • Тежина на тротоарот 12T
 • GVW 18T
 • Капацитет на патници / седишта 92 / 24-46
 • Структура на телото Монокок / Полумонок
 • Структура на подот Ниско-влезно / Ниско-подно / Двостепено
 • Конфигурација на вратата Две врата во кривина со двојни крилја
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Со извонредни предности како што се ефикасност, заштеда на енергија, удобност и безбедност, таа игра важна улога во развиените градови развој на јавниот превоз и промоција на возила што се погодни за животната средина, задоволувајќи ги оперативните потреби на различните оператори.

Предна врата
ЦГ цилиндар
Рачна рампа

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Избирајќи автобуси Фотон, се одлучувате за интелигентен јавен превоз. Од рано утро до вечер, секој автобус во Фотон може да работи со полноправни услуги, на секоја релација. Ви нуди крајна флексибилност на најдобар можен начин.

Оптимизиран мотор

Оваа серија одговара на моторите што го исполнуваат ЕУРО II стандардот со ЕУРО В стандардот;

Дизел / NG мотор се достапни

Повеќе преноси

Оваа серија одговара на различни менувачи, почнувајќи од рачен менувач до автоматски менувач;

Вклучувајќи го преносот на ZF AllisionVoith Diwa.

Побезбеден

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; Околу изворот на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со степен А со подобри безбедносни перформанси.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; Околу изворот на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со степен А со подобри безбедносни перформанси.

ВЕРИСТ

Во 2017 година, Фотон АУВ испорача 1000 автобуси со чиста енергија до автобуската компанија Јангон во Мјанмар, постигнувајќи ја најголемата нарачка во кинеската автобуска индустрија.

Фотон е опремен со професионални тест клупи и разновидни патеки за тестирање за да се гарантира веродостојноста и ефикасноста на опремата и системите со кои е вграден автобусот Фотон. Со цврста и робусна структура, автобусот Фотон издржува страничен и директен судир, како и спречува странично превртување. Пред да стапат во функција, тие се подложени на строго тестирање и верификација.

Фотонските автобуси поминуваат низ ригорозниот тест за откривање и превртување на возилото над 100 илјади километри во состојба на разни видови патишта и под најтешки временски услови како што се висока температура, ниска температура и низок притисок.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња