Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 6530 * 2230 * 2800
 • Меѓуоскино растојание 3900
 • Тежина на тротоарот 5,9 / 6,2 Т
 • GVW 8.5Т
 • Капацитет на патници / седишта 36 / 11-17
 • Врата на патникот Една врата од замав
 • Структура на телото Монокок, низок влез / два чекори
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Градскиот автобус Фотон Ц6 Ев го отелотворува концептот на автобусот „микро-циркулација“ што ја намалува фината бројка на урбаните патишта помеѓу градските блокови или заедниците, решавајќи го проблемот со превозот на урбаните жители на последната милја. Со роман и уникатен дизајн, се одликува со едноставност и афинитет, водејќи ја модата на автобусот со „микро-циркулација“.

Предниот Wallид
Заден Wallид
Предни фарови
Пакет батерии

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Градскиот автобус Фотон Ц6 Ев го отелотворува концептот на автобусот „микро-циркулација“ што ја намалува фината бројка на урбаните патишта помеѓу градските блокови или заедниците, решавајќи го проблемот со транспортот на урбаните жители на „последната милја“, реализирајќи непречена врска помеѓу железничката станица и заедница, артериски пат и заедница. Со роман и уникатен дизајн, се одликува со едноставност и афинитет, водејќи ја модата на автобусот со „микро-циркулација“.

Постојан синхрон мотор со магнет

Опремен со напреден систем за контрола на автономното возило, со долгогодишно комерцијално работење.

Полнење на можност

со време на полнење од 12 до 15 минути секој пат, а растојанието за возење на секое полнење достигнува повеќе од 150 км, заштедувајќи го трошокот за гориво до 80 000 јени секоја година.

Побезбеден

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

ВЕРИСТ

Фотон им помага на операторите да направат оптимален план за работа преку начини на анализа на циклусот на работа на возилото и анализа на инфраструктурните ресурси на ресурси, вклучувајќи ги следниве детални фактори: режим на автобус, режим на полнење, цена по единица, километража / ден, итн.

Фотон им овозможува на операторите оптимизирано планирање на линијата во однос на режимите на работа на возилото, како што е градот со мала и средна големина.

Преку операција за демонстрација на возилото, обука на персоналот, водење на тимска работа, Фотон има за цел да изнесе специфични предлози и решенија за операторите. Водење за работа на тимот: План за изградба на станица; Обука за управување со флота, вклучувајќи периодично одржување на возилото; Управување со потрошувачката на енергија; Обука за закажување возила, како што е фреквенцијата на поаѓање; план за скалести смени и распоред на далечинско возило. Демонстративна операција: Анализа на побарувањата на операторите; Планирање на решенија за производи; Примерок и демонстрациска операција; Следење на податоци и анализа; Конечни оптимизирани решенија. Обука за персонал: Обука за основно знаење на НЕВ; Обука за поправка и одржување и дијагностицирање грешки; Обука за вештини за возење.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња