Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 9300 * 2450 * 3050/3150 (за C9)
 • Меѓуоскино растојание 4560
 • Тежина на тротоарот 8.2T / 8.4T (со A / C)
 • GVW 12.2T / 13.2T (со A / C)
 • Капацитет на патници / седишта 84 / 10-37
 • Структура на телото Полу-монокок
 • Структура на подот Двостепен / низок влез
 • Капацитет на гориво 200L (дизел) / 8 * 80L (CNG)
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Наменет за мали и средни градови, тој ги исполнува различните потреби за транспорт, како што се линиите на градски филијали и меѓуградскиот превоз. Иновативен и ексклузивен естетски стил, убав и свеж, го води модниот тренд на јавниот превоз.

Предни фарови
Предниот Wallид
Задна ламба
Заден дел

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Градските автобуси со опсег Foton C8 / C9 имаат за цел да понудат одржливо и еколошко решение за урбана мобилност и да одговорат на тековните потреби на градскиот превоз од фазата на дизајнирање до завршувањето, со голем акцент ставен на најголема можна висока ефикасност, зголемувајќи ја автобуската моќ опсег и оптимизирање на неговото управување со крајот на животот.

Побезбеден

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; заштитен allид челични плочи се применуваат за подобро да се обезбеди безбедност на возачот и патниците; Околу вашиот извор на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со подобри безбедносни перформанси.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; заштитен allид челични плочи се применуваат за подобро да се обезбеди безбедност на возачот и патниците; Околу вашиот извор на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со подобри безбедносни перформанси.

ВЕРИСТ

Фотон поседува национални линии на дигитализација на стандардно ниво, апарат за тестирање на брзина, тест кревет за страничен лизгач, оптоварување на оската, тест кревет АБС, систем за откривање на тест за сопирање и други, обезбедување на сертификација и акредитација од германскиот TUV Rheinland и националната лабораторија CNAS.

Производите на Фотон поминуваат низ ригорозниот тест за откривање и превртување на возилото над 100 илјади километри во состојба на разни видови патишта и под најтешки временски услови како што се висока температура, ниска температура и низок притисок.

Фотон е опремен со професионални тест клупи и разновидни патеки за тестирање за да се гарантира веродостојноста и ефикасноста на опремата и системите со кои е вграден автобусот Фотон. Со цврста и робусна структура, автобусот Фотон издржува страничен и директен судир, како и спречува странично превртување. Пред да стапат во функција, тие се подложени на строго тестирање и верификација.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња