Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 8540 * 2450 * 3000/3100
 • Меѓуоскино растојание 4450
 • Тежина на тротоарот 9.15Т
 • GVW 13.7T
 • Капацитет на патници / седишта 56-67 / 12-31
 • Структура на телото Монокок, низок влез / два чекори
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Комбинацијата на флексибилност, леснотија на пристап и внатрешната просторна организација, со нула емисија, ја дефинираат ДНК на овој нов автобус. Градскиот автобус Foton C8L EV исполнува различни видови на транспортни потреби за градските филијали и меѓуградскиот превоз.

Предна врата
Продажни места за полнење
Камера во рикверц
Пакет батерии

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Комбинацијата на флексибилност, леснотија на пристап и внатрешната просторна организација, со нула емисија, ја дефинираат ДНК на овој нов автобус. Градскиот автобус Foton C8L EV исполнува различни видови на транспортни потреби за градските филијали и меѓуградскиот превоз. Истакнувајќи го минималистичкиот естетски стил без многу украс, тој создава идентитет и слика што лесно се препознаваат од корисниците.

синхрон мотор со постојан магнет

Опремен со напреден систем за контрола на автономното возило, со долгогодишно комерцијално работење, стапката на посетеност е поголема.

Компактен распоред на структурата на моќноста

со оперативна километража од 80-120 километри со полн товар, и само 2-3 пати полнење на ден, како и 8-10 години траење на батеријата.

Полнење на можност

исполнување на различни видови на транспортни потреби за градските филијали и меѓуградскиот превоз.

Систем за ладење со контрола на температурата

Реализирање на интелигентно регулирање на брзината засновано врз побарувачката на зрачење за да се постигне голема ефикасност и заштеда на енергија.

Побезбеден

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

ВЕРИСТ

ГПС во комбинација со терминал за видео мониторинг обезбедува персонал за управување да ја следи локацијата на возилото и внатрешниот статус на автобусот и веднаш се справува со проблемите, како што е пребрзото возило или споровите со возачот преку гласовен домофон

Системот се одликува со хиерархиска архитектура на дистрибуиран дизајн и централизирано управување, реализирање споделување информации помеѓу станицата и возилото и подобрување на достапноста на постојните ресурси

Внатрешен систем за управување - iTink, со интелигентни производи за заштита на животната средина, интелигентна поддршка за работа и хуманизирана услуга, создавајќи интегрирана платформа за управување со луѓе, автомобили и патишта

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња