Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 12000 * 2550 * 3100/3250 (за C12)
 • Меѓуоскино растојание 5900
 • Тежина на тротоарот 12,7 / 12,9 Т
 • GVW 18T
 • Капацитет на патници / седишта 76-82 / 23-43
 • Врата на патникот 2 врата со крилја со двојни крилја
 • Структура на телото Монокок Ниско-влезен / Ниско-под
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Со извонредни предности како што се ефикасност, заштеда на енергија, удобност и безбедност, таа игра важна улога во развиените градови развој на јавниот превоз и промоција на возила што се погодни за животната средина, задоволувајќи ги оперативните потреби на различните оператори.

Батерија
Продажни места за полнење
Електронски навивачи
Предниот Wallид

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Градскиот автобус Foton C10 / C12 EV е тотално сигурен, безбеден, профитабилен производ, одговара на сегашните и идните потреби на градскиот превоз. Од дизајнот до фазата на планирање, нашиот акцент отсекогаш бил ставен на постигнување на најголема можна енергетска ефикасност, зголемување на опсегот на автобусот и оптимизирање на управувањето со неговиот крај на животот

Постојан синхрон мотор со магнет

Опремен со напреден систем за управување со автономно возило, со долгогодишно комерцијално работење, стапката на посетеност е поголема од 98%.

Чиста електрична структура на директен погон

5% повисока од слични производи во однос на искористеност на енергијата;

Лесно тело, 5% полесно од слични производи.

Повеќе режими на полнење

Можност и полнење преку ноќ, реализирање на повеќе комбинации на конфигурација за различни пазари за да се исполнат различните оперативни потреби.

ort

Систем за ладење со автоматска контрола на температурата

Реализирање на интелигентно регулирање на брзината засновано врз побарувачката на зрачење за да се постигне голема ефикасност и заштеда на енергија (подобрено за 5%)

Побезбеден

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; заштитен allид челични плочи се применуваат за подобро да се обезбеди безбедност на возачот и патниците; Околу вашиот извор на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со подобри безбедносни перформанси.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; заштитен allид челични плочи се применуваат за подобро да се обезбеди безбедност на возачот и патниците; Околу вашиот извор на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со подобри безбедносни перформанси.

ВЕРИСТ

Фотон им овозможува на операторите оптимизирано планирање на линијата во однос на режимите на работа на возилото, како што се Мегалополис, град со средна големина, град со мала и средна големина.

Техничка поддршка: сеопфатно земање предвид на ресурсите и потребите на операторите, комбинирање на инфраструктурните трошоци и условите на различни производи за да им се помогне на клиентите да градат економски изводливи планови за изградба на инфраструктура Далечинско управување: систем за управување на долги растојанија - iBlue, помагајќи им на возачите да реализираат интелигентна контрола и поддршка на операторите за да се постигне интелигентна работа Консултантска обука: помагање на операторите да ги решат проблемите со практична работа преку операција за демонстрација на возила, обука на персонал, водење на тимска работа од набавка на производ до подоцнежна работа, итн.

20190402171127_product_35_226056629On-board систем за управување - iTink, со интелигентни производи за заштита на животната средина, интелигентна оперативна поддршка и хуманизирана услуга, создавајќи интегрирана платформа за управување со луѓе, автомобили и патишта.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња