Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
20190131191050_banner_35_939705452

Групација Фотон Мотор

Нудење производи и услуги со додадена вредност на локалните корисници и спроведување на глобално водечки стандарди за производство и работа на автомобили во други региони со својата деловна активност.

ПРЕГЛЕД

Изработка на брз развој во бизнисот со комерцијални возила.

Водечка комерцијална индустрија во Кина

Групацијата Фотон Мотор е основана на 28 август 1996 година и има седиште во Пекинг, Кина. Со деловен обем кој опфаќа целосна серија на комерцијални возила, вклучително и средни и тешки товарни возила, лесни камиони, комбиња, автобуси со пикап и возила за градежни машини и акумулативен обем на производство и продажба на приближни 9 000 000 возила. Вредноста на брендот Фотон мотор е проценета на околу 16,6 милијарди УСД, рангирајќи БР. 1 веќе 13 последователни години во полето на комерцијални возила во Кина.

ГЛОБАЛЕН ФОТОН

Станувајќи глобален водечки производител на комерцијални возила со глобализацијата.

МИСИЈА & ВИЗИЈА

Од своето основање, Фотон Мотор се фокусира на градење иднина полна со хармонија на човекот, авто и природата.

АМБЛЕМ

сликата на дијамант е цитирана како прототип на логото на Фотон мотор, тоа означува технологија, квалитет, висока вредност и трајност. Фотон „Брилијантен дијамант“ се споредува со искра-дијамант, што подразбира посветеност на Фотон за технолошка иновација, грижа за луѓето и убавината на хармонијата.

ВИЗИЈА

Фотон Мотор ќе го води патот кон иднината на мобилноста, одржливо ќе создаде совршени и извонредни вечни вредности за благосостојбата на клиентите, општеството и човештвото.

МИСИЈА

Ние ФОТОНЕР секогаш имаме за цел да предизвикаме високи цели, искористувајќи можности за одржлив развој, подигање на нашиот стандард за сигурност, сигурност и задоволство на клиентите, водејќи модерен живот преку посветеност кон интегрирана технологија.

ТЕХНОЛОГИЈА ВОДИ ВО ИДНИНА

МИЛЕСТОНИ

Водење на патот до глобален производител на комерцијални возила.

Водечки бизнис во Кина со комерцијални возила
Скокање напред како глобална корпорација