Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 1200 * 2550 * 3790
 • Меѓуоскино растојание 6000
 • Тежина на тротоарот 14.5Т
 • GVW 18,6Т
 • Капацитет за седење 32 + 1 + 1/47 + 1 + 1 (тоалет) / 49 + 1
 • Структура на телото Полу-монокок
 • Стандард за емисија ЕУРО II - ЕУРО В.
 • Купе Luagge 10 м3
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Тренерот за единечни шофершајбни FOTON U12 има рационализиран дизајн и оптимизирано осветлување, градејќи поудобно и пријатно опкружување за патниците.

Електрични вентилатори
Тркала
Светилка за глава
Предна врата

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Златен погонски систем Се интегрира со моторот Cummins ISG, менувачот ZF, спојката SACHS и WABCO ABS и ESC (по избор), истакнувајќи ги врвните перформанси и помалата емисија на штетни гасови.

CUMMINS мотор

Водечки лесен и модуларен дизајн;

LBSC технологија;

2000bar технологија на висок притисок под притисок;

Пионерски нов процес и материјали.

Пренос на ZF

Куќиште со мала тежина, алуминиум;

Ниска емисија на бучава преку оптимизирани спирални запчаници;

Синхронизатори без одржување во текот на целиот животен век на преносот;

Достапно полнење за масло за цел живот.

WABCO ABS

Помага да се продолжи животниот век на гумите до 10%;

Оптимизира контрола на приколката за време на итни маневри;

Помага да се избегне лизгање и прицврстување на приколка при сопирање;

Ја зголемува ефикасноста на сопирачките за сите

SACHS Спојка

Висок постојан коефициент на триење;

Непречена изведба на ангажман;

Голема отпорност на топлина (бледнее);

Ниска стапка на абење и стабилност со голема брзина;

Без тенденции за деформација;

Еколошки компатибилни во производството и

Побезбеден

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; Околу изворот на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со степен А со подобри безбедносни перформанси.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; Околу изворот на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со степен А со подобри безбедносни перформанси.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

ВЕРИСТ

Фотон поседува национални стандардни линии на дигитализација, апарат за тестирање на брзина, тест кревет за страничен лизгач, оптоварување на оската, тест кревет АБС, систем за откривање на тест за сопирање и други, обезбедување на сертификација и акредитација од германски TUV Rheinland и CNAS национална лабораторија

Производите на Фотон поминуваат низ ригорозниот тест за откривање и превртување на возилото над 100 илјади километри во состојба на разни видови патишта и под најтешки временски услови како што се висока температура, ниска температура и низок притисок.

Фотон е опремен со професионални тест клупи и разновидни патеки за тестирање за да се гарантира веродостојноста и ефикасноста на опремата и системите со кои е вграден автобусот Фотон. Со цврста и робусна структура, автобусот Фотон издржува страничен и директен судир, како и спречува странично превртување. Пред да стапат во функција, тие се подложени на строго тестирање и верификација.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња