Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
Автобус и тренер

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Општа димензија 9380 * 2500 * 3400
 • Меѓуоскино растојание 4710
 • Тежина на тротоарот 9.8Т
 • GVW 13.5Т
 • Капацитет за седење 39 + 1 + 1/41 + 1 + 1
 • Структура на телото Монокок / Полумонок
 • Стандард за емисија ЕУРО III - ЕУРО VI
 • Купе Luagge 4,5м3
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Изглед со самодоверба. Изгледот го карактеризира европскиот авангарден дизајн во совршена хармонија со ориенталната естетика. Динамично и модерно, неговото солидно моделирање и урамнотежените пропорции го гледаат тренерот како донесува самодоверба на патот.

Рационализиран стил
Светилка за глава
Рамка за галванизација во облик на крило
Комбинирана LED ламба за опашка

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Каминс ISB мотор,

Стандард за емисија на Euro VI,

забрзување од нула до 90 км / ч за 28 секунди.

Интелигентен систем за ладење

Опремен со патентирана основна техника - систем за автоматско ладење со контрола на температурата со 7 електронски вентилатори.

Одлична оценливост

Максималната постепеност достигнува 30 степени.

Исклучителна изведба на тесен пат

Минималниот радиус на вртење достигнува 9,8m.

Побезбеден

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; Околу изворот на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со степен А со подобри безбедносни перформанси.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

Огноотпорен

Моторниот простор е опремен со температурен аларм за следење во реално време и уред за само-гаснење до реализиран мониторинг во реално време; Околу изворот на греење се користат материјали отпорни на пламен и материјали отпорни на пламен со степен А со подобри безбедносни перформанси.

Отпорна на корозија

Најсовремената техника на електро обложување во голема мера ги подобрува перформансите против корозија и долготрајната убавина на автобусите.

Без судир

Алуминиумски челик со висока цврстина се нанесува со поголема јачина на принос зголемена за 50% од онаа на обичниот челик. Со добра ниска температура отпорност на атмосферски влијанија и цврста структура, таа гарантира безбедност при возење.

Заштитен од торзија

Монококна структура на каросеријата од типот на носач и дизајн на затворена јамка, со јачина на вртење подобрена за 50%, им овозможуваат на возачот и на патниците поудобно и побезбедно искуство во возењето и возењето.

ВЕРИСТ

Фотон поседува национални стандардни линии на дигитализација, апарат за тестирање на брзина, тест кревет за страничен лизгач, оптоварување на оската, тест кревет АБС, систем за откривање на тест за сопирање и други, обезбедување на сертификација и акредитација од германски TUV Rheinland и CNAS национална лабораторија

Производите на Фотон поминуваат низ ригорозниот тест за откривање и превртување на возилото над 100 илјади километри во состојба на разни видови патишта и под најтешки временски услови како што се висока температура, ниска температура и низок притисок.

iTink, водечки провајдер на IOV, создава интелигентен систем за управување со интегрирање на работата, управувањето и услугата за да го олесни управувањето со возниот парк. Следењето во реално време на GPS возилото може да добие информации за возилото за понатамошна анализа на состојбата, како што се позиција на возило, состојба на потрошувачка на гориво, брзина, забрзување, насока, патека за трчање

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња