Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

  • Такси Еднореден / Двореден
  • Должина 2100/2800 година
  • Капацитет на товарење 1245/995 година
  • Моќност 63KW / 64KW
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Екстериер
  • Внатрешни работи
  • Моќност
  • Безбедност
  • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

• Професионално товарно возило, нов дизајн. • Вистински мини-пикап со кратки глави. • Силна шасија: Интегрирано формирана правоаголна цевка подолго, задна оска од типот на армирана цевка, интегрирана примарна и помошна задна суспензија со 5-лисна пружина и др.

Светло на главата

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

20190226134858_product_35_569170695

Категорија: 1.2L

Карактеристики на типот: 16V + DOHC + MPFI

Дупче (мм): 69,7

Мозочен удар (мм): 79

Поместување (L): 1.206

Категорија: 1,25L

Карактеристики на типот: 16V + DOHC + VVT

Дупче (мм): 69,8

Мозочен удар (мм): 81,6

Поместување (L): 1.249

Категорија: 2.0L

Карактеристики на типот: VVT + EGR

Дупче (мм): 81 × 95,5

Мозочен удар (мм): 88

Поместување (L): 1.968

Побезбеден

Дизајн на хјаулична спојка

Првиот што користеше хијаличен дизајн на спојката, овозможувајќи целосна излезна моќност на возилото и удобност при работењето, овозможувајќи одлична економичност на горивото

Изборно двојно воздушно перниче

Изборно двојно воздушно перниче

Структура на кафез

Структура на кафез, двостепена апсорпција на енергија

АБС опремен

АБС опремен

Дизајн на хјаулична спојка

Првиот што користеше хијаличен дизајн на спојката, овозможувајќи целосна излезна моќност на возилото и удобност при работењето, овозможувајќи одлична економичност на горивото

Изборно двојно воздушно перниче

Изборно двојно воздушно перниче

Структура на кафез

Структура на кафез, двостепена апсорпција на енергија

АБС опремен

АБС опремен

ВЕРИСТ

Извонреден капацитет за носење товар (силна шасија)

Професионален дизајн

Ултра долга издржливост

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња