Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

  • Тип на тело 1640
  • Мотор G03-12
  • Вид на гориво Бензин
  • Внатре во големина 2300 * 1450 * 1280
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Екстериер
  • Внатрешни работи
  • Моќност
  • Безбедност
  • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

• Потекнува од европска креативна идеја, насочете го дизајнот и изгледот што го отелотворуваат чувството на безбедност • Уникатно обликување на предното лице, овозможувајќи стабилно и шик чувство

Решетка

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Мотори независно развиени од Фотон

Категорија: 1.2L

Карактеристики на типот: 16V + DOHC + MPFI

Дупче (мм): 69,7

Мозочен удар (мм): 79

Поместување (L): 1.206

Побезбеден

Детална гаранција

3 круга на анализа и модификација на силата на CAE, гарантирајќи сигурна изведба на критичните делови на шасијата; тест и модификација на целосна сигурност на возилото, овозможувајќи му на целиот животен век на возилото од 10 години или 200 000 км

Оптимизиран дизајн на каросерија

Дизајн на рамка со 8 пресеци, овозможувајќи најдобра отпорност на удар Во споредба со обичниот мини-автобус, димензиите на пресекот на рамката се зголемија за 10%, дебелината на челичниот лим се зголеми за 20%; 58% од рамката изработена од челик со висока цврстина.

Диск сопирачка

Сопирачка на тапан

Задна сопирачка на тапан, обезбедувајќи максимално сопирање за

Детална гаранција

3 круга на анализа и модификација на силата на CAE, гарантирајќи сигурна изведба на критичните делови на шасијата; тест и модификација на целосна сигурност на возилото, овозможувајќи му на целиот животен век на возилото од 10 години или 200 000 км

Оптимизиран дизајн на каросерија

Дизајн на рамка со 8 пресеци, овозможувајќи најдобра отпорност на удар Во споредба со обичниот мини-автобус, димензиите на пресекот на рамката се зголемија за 10%, дебелината на челичниот лим се зголеми за 20%; 58% од рамката изработена од челик со висока цврстина.

Диск сопирачка

Сопирачка на тапан

Задна сопирачка на тапан, обезбедувајќи максимално сопирање за

ВЕРИСТ

Област за возење со дизајн на комерцијален оддел, удобно обликување. Нога за ослободување од патната гума.

20190227102212_product_35_1161566426

Двофазни внатрешни украси, отелотворувајќи го естетското чувство на патнички автомобил. 13 места за складирање, водечки во слични производи.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња