Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање

ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

ТУНИЛА

Возете надвор од границите

САУВАНА

Оставете ги пречките повторно во прашина

Гратур Т3

Сè е под контрола

Гратур V5

Сè е под контрола

ТОАНО

Toano е дизајниран од оригиналниот тим за дизајн на автомобили Mercedes-Benz Sprinter во Штутгарт, Германија.

ПОГЛЕДНЕТЕ CS2

Деликатното занаетчиство демонстрира извонреден квалитет.

КАМИОНИ ЗА СВЕТЛИВО ДЕЛА

АУМАРК С.

Супер камион

АУМАРК В.

Исполнување на градските, приградските и меѓуградските логистички потреби и дизајнирани за ефикасни логистички потреби на корисничката група

AUMARK TX

Исполнете ги потребите за градска, приградска и меѓуградска логистика на кратки растојанија.

КАМИОНИ СРЕДНИ И ТЕШКИ ДОЛUTНИ

АУМАНСКИ ЕТХ

Одлична посетеност и носивост за конструкции и бетон

АУМАНСКИ ЕСТ-А

За логистички пазар на висока класа

АУМАНСКИ ЕСТ-М

Високо ефикасен камион со средна должност EST-M

АУМАН ЕСТ ДАМПЕР

Поголема ефикасност на транспортот и поголема носивост

Автобус и тренер

ФОТОН Ц8 / Ц9

Вбризгување на нов виталност во јавниот транспорт

ФОТОН БЈ6802 / БJ6902

АБГРАДИРАНА ВЕРЗИЈА НА ПРОИЗВОДОТ ЗА ФОТОНСКИ АВТОБУСИ

ФОТОН БЈ6103 / БJ6105

ОДГЛЕДУВАЕ НА НЕГОВИОТ ПРОЦИМИТЕТ ВО ЕФЕКТИВНОСТА, КВАЛИТЕТОТ И РЕФЕНИРАENTЕ

ФОТОН У12Д

ПОНУДИ ИСКЛУЧНО ИСКУСТВО

FOTON C10 / C12 EV

ПРОФИЛИРАЕ НА ЗЕЛЕН И ЕКО-ПРИЈАТЕЛНО НАЧИН НА ПАТУВАЕ

ФОТОН H7

КОКЕСИСТИ ЗА ВИСОК ФУНКЦИОНАЛНОСТ СО ЕКОНОМСКА ЕФИКАСНОСТ

ФОТОН У12

ВРШНА ИЗВЕШТАЈ НА ПАТИШТЕТОТ

ФОТОН У9 / У10

ТРЕНЕР КОЈ МО CЕ ДА СЕ ЗАВИСИТЕ

ФОТОН Ц10 / Ц12

ГРАДСКА ARВЕЗДА, НАЈДОБРИОТ МОДЕЛ ЗА ЈАВНИ ТРАНСПОРТ

FOTON C8L EV

ПРОФИЛИРАЕ НА ЗЕЛЕН И ЕКО-ПРИЈАТЕЛНО НАЧИН НА ПАТУВАЕ

ФОТОН Ц6 ЕВФОТОН Ц6 ЕВ

НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНИОТ МИЛ