Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Тип на тело 4 × 2/4 4
 • Седиште 7
 • Основа на тркалата 2790мм
 • Поместување 2776/1981 година
 • Конфигурација Стандард / луксуз
 • Мин. растојание од земјата 220
 • Поместување 5MT / 6AT
 • Модел F2.8 / G01
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Надворешниот свет е полн со страст и предизвици. Како можеше самоинформирачкиот свет да патува со богати емоции во сцената без Фотон Саувана. Врз основа на супериорен квалитет и одлични перформанси на Foton SAUVANA, можете да се покажете, да се интегрирате во светот и посовршено да уживате во вашиот патнички живот.

Светилка
Огледало заден поглед
Решетка
Рачка

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Cummins ISF2.8 високо ефикасен дизел мотор

Систем за напојување со напојување со напојување

BOSCH електронски контролиран систем за вбризгување на гориво со заедничка шина со висок притисок под притисок

Систем EGR (кружење на издувните гасови) плус технологија DOC (катализатор на дизел оксидација)

Побезбеден

Безбедност

Интеграцијата во природата и прекрасната сцена не треба да се жртвува на безбедноста.

ПЕМЕН ЗА СТЕЛЕENЕ ЗА ПРЕТЕНЗИОНЕР

Безбедносниот појас ќе биде итно затегнат и заклучен за да се ублажи ударот во градите на патниците

EBD

За да спречите заклучување на предните и задните гуми,

EPS

Безбедност

Интеграцијата во природата и прекрасната сцена не треба да се жртвува на безбедноста.

ПЕМЕН ЗА СТЕЛЕENЕ ЗА ПРЕТЕНЗИОНЕР

Безбедносниот појас ќе биде итно затегнат и заклучен за да се ублажи ударот во градите на патниците

EBD

За да спречите заклучување на предните и задните гуми,

EPS

ВЕРИСТ

2H Режим на два погони, овој режим е погоден за рамен поплочен пат

AUTO Режим на четири тркала, без диференцијал на центарот за заклучување, овој режим е погоден за покомплексен систем на патишта околу вртежниот момент на вратилото според автоматски доделените услови на патот, може да се распредели вртежен момент на предната оска од 0-50%.

4L Режим со ниска брзина на погон на четири тркала, централно заклучување на диференцијалот, овој режим е погоден за слаба адхезија на лоши услови на патот, вртежен момент на предната и задната оска 50:50

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња