Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Мотор ISF 2,8 / ISF 3,8
 • Вид на гориво Дизел
 • Капацитет на носивост 1167/985 година
 • Седиште 14/9 места
 • Видови на возење 4 * 2
 • Емисија Евро IV / II
 • Вкупната должина 5990/5015 мм
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

TOANO содржи стил на дизајн на класично европско моделирање целосен и енергичен профил и динамично и рационално моделирање.

Решетка
Светилка
Задно светло
Избледени линии

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Глобализираниот систем на снабдувачи гарантира висока маневрирање и одлични перформанси при возење.

ISF 2.8 дизел мотор нуди напредно термичко инженерство, електронска интеграција, систем за гориво со висок притисок на заедничката шина и непотребен турбо полнач, што е идеално за примена на лесни комерцијални возила.

Енергија: 107 - 160 КС

ВРЕМЕ: 206 - 265 ft-lb

СЕРТИФИКАЦИЈА: ЕВРО 3

Шефлер холандски

Саморегулирачка спојка

Задна оска на Дана

Висока сигурност

Менувач ZF 6AT

Мехатроник (интегрирана контрола на преносот)

ASIS - стратегија за прилагодливо менување

Висок однос меѓу силата и тежината (заснован на карактеристиките на механизмите Лепелетиер)

Побезбеден

Двојно предно воздушно перниче

Возач и совозач

Електрично ретровизорско огледало

Заштитете го вашето безбедно возење

Безбедносни ремени во три точки за сите седишта

Заштитете ја личната безбедност на возачот / патниците

Камера во рикверц

Камера за рикверц за гаранција за безбедност на рикверц

Двојно предно воздушно перниче

Возач и совозач

Електрично ретровизорско огледало

Заштитете го вашето безбедно возење

Безбедносни ремени во три точки за сите седишта

Заштитете ја личната безбедност на возачот / патниците

Камера во рикверц

Камера за рикверц за гаранција за безбедност на рикверц

ВЕРИСТ

Кралски салон Кралскиот салон е верзија и за семејството и за бизнисот. Со луксузен ентериер, голем простор и сигурни апликации за удобност и безбедност, може да се грижи за сите што не се големи.

Верзијата за подржувач на поддржувачи ги задоволува потребите за пренесување патници. Со повеќе распоред на места, достапен е капацитет од 14-17 патници.

Верзијата Транзор Транзор е развиена за пренос на товар. Максималниот товарен капацитет може да достигне 2000 литри.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња