Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Мотор Каминс F2.8-120 / 130KW
 • Моќност 85-96-120-130 / 3600kw
 • Вртежен момент 360/1800 ~ 3600、365 / 1600 ~ 3200N.М.
 • Поместување 2776мл
 • Гориво Дизел
 • Видови на возење 4 * 4/4 * 2
 • Општи големини 5310 * 1880 * 1860 година
 • Менувач 5MT / 6AT
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Решетка во форма на крило со кристален дијамантски фар, сето тоа ќе ви овозможи поинакво и импресивно визуелно искуство.

Светло на главата
Задно светло
Решетка
Рачка

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

Одличниот опремено динамичен систем на TUNLAND е моќен и сигурен, не само заштеда на гориво и намалување на емисијата на штетни гасови, туку и гарантира стабилност, овозможувајќи ви целосно уживање во страста и ве носиме надвор од границите.

Менувач ZF 6AT

Мехатроник (интегрирана контрола на преносот)

ASIS - стратегија за прилагодливо менување

Висок однос меѓу силата и тежината (заснован на карактеристиките на механизмите Лепелетиер)

ISF 2.8 дизел мотор нуди напредно термичко инженерство, електронска интеграција, систем за гориво со висок притисок на заедничката шина и непотребен турбо полнач, што е идеално за примена на лесни комерцијални возила.

Енергија: 107 - 160 КС

ВРЕМЕ: 206 - 265 ft-lb

СЕРТИФИКАЦИЈА: ЕВРО 3

Одлична заштеда и сигурност на гориво, вклучувајќи го и лесниот, интегриран и модуларен дизајн;

Развој на концептот на ефикасно согорување со двоен VVT и четири вентили;

Примена на напредна технологија за електронска контрола;

Погон за ланци без одржување и полагање на над 10.000-часовен национален тест за издржливост.

Менувач ZF 6AT

Мехатроник (интегрирана контрола на преносот)

ASIS - стратегија за прилагодливо менување

Висок однос меѓу силата и тежината (заснован на карактеристиките на механизмите Лепелетиер)

Побезбеден

Структура на телото

Структурата на каросеријата со висока јачина ги исполнува стандардите за судир на C-NCAP со 4 Starвезди

Безбедносни ремени

Конструкција на рамка против судир, смачкана колона на управувачот, двојни воздушни перничиња на страната на патникот Затегнувачки безбедносни ремени

Побезбеден систем

Бош-четири-канален ABS + EBD систем. Заклучување на диференцијалот со лизгање на задната оска LSD.

Стандарден дизајн на меѓународна судир

Такуми кои преземаат иницијатива за заштита на безбедноста на целта на фондацијата да создадат врвни безбедносни перформанси, употреба на висока цврстина на каросеријата за извршување на високо ниво на заштита од безбедност при пад

Структура на телото

Структурата на каросеријата со висока јачина ги исполнува стандардите за судир на C-NCAP со 4 Starвезди

Безбедносни ремени

Конструкција на рамка против судир, смачкана колона на управувачот, двојни воздушни перничиња на страната на патникот Затегнувачки безбедносни ремени

Побезбеден систем

Бош-четири-канален ABS + EBD систем. Заклучување на диференцијалот со лизгање на задната оска LSD.

Стандарден дизајн на меѓународна судир

Такуми кои преземаат иницијатива за заштита на безбедноста на целта на фондацијата да создадат врвни безбедносни перформанси, употреба на висока цврстина на каросеријата за извршување на високо ниво на заштита од безбедност при пад

ВЕРИСТ

Шасија со можност за сите терени. Максимална способност за оценување 60%. Агол на лизгање 40 степени.

Стабилност Целото возило акумулативно го поминува веродостојниот тест на грозоморни услови од 1,6 милиони километри, вклучувајќи ги тестот за висока температура, висок студ и плато и националната проценка на издржливоста на празнењето од 160 000 километри.

Одлична способност за задача Врвна брзина 160 км / ч Максимален капацитет за влечење 2500 кг Максимални товари 1500 кг

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња