Кликнете на Enter за пребарување или ESC за затворање
ВОЗИЛА ЗА ПАТНИЦИ

КОНФИГУРАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Нормален транспорт

 • Вид на гориво Дизел / бензин
 • Тип на возење 4 * 2
 • Емисија Евра IV / V
 • Менувач 5TM
 • Гума 195R15C
 • База на тркала 2570/3110
 • Мотор 4JB1-70 KW / F2.8-96 / 110 KW
 • Седиште 12-19
   Сите конфигурација

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Екстериер
 • Внатрешни работи
 • Моќност
 • Безбедност
 • Изведба

СУПЕР ЕФИКАСНОСТ

Наследен од наследството и посветен на иновациите, VIEW S манифестира воздух на елеганција во секој детал во дизајнот. Потрагата по совршенство во просторот, перформансите, безбедноста и изработката никогаш не завршува.

Огледало за напојување

УБОВЕН ПРОСТОР НА АВТОМОБИЛОТ

ИЗЛЕГ НА ИСХРАНУВАЕ НА Енергијата

ISF2.8-Силно јадро на напојување од Каминс; 96KW-Силна моќност; Силна моќност - Еден од највисоките дизел мотори со најголема моќност на литар во светот; Моторот има вртежен момент од 280N.M што е за 22,5% -60% поголем од оној на слични производи; Максимален излезен вртежен момент од 1400 r / min; 8,3L-Потрошувачка на гориво на 100 км.

ISF 2.8 дизел мотор нуди напредно термичко инженерство, електронска интеграција, систем за гориво со висок притисок на заедничката шина и непотребен турбо полнач, што е идеално за примена на лесни комерцијални возила.

Енергија: 107 - 160 КС

ВРЕМЕ: 206 - 265 ft-lb

СЕРТИФИКАЦИЈА: ЕВРО 3

Во линија 4-цилиндри, 16-вентил, SOHC, мултипорт EFI

Усвојување на вратило со двојна рамнотежа, хидрауличен приврзок, рокер-рака со лежиште за игла, интегрирано капаче за главно лежиште и фалсификување

техники на коленестото вратило

Се одликува со голема моќност, компактна конструкција, ниски вибрации, низок шум, мала потрошувачка на гориво, мала емисија на штетни гасови итн.

Менувач ZF 6AT

Мехатроник (интегрирана контрола на преносот)

ASIS - стратегија за прилагодливо менување

Висок однос меѓу силата и тежината (заснован на карактеристиките на механизмите Лепелетиер)

Побезбеден

Воздушно перниче

Двојно воздушно перниче од возачот / совозачот

Безбедносен чекан

Безбедносниот чекан го зголемува безбедносниот фактор во итни случаи

Прозорец за надземни бегства

Прозорецот за надземни гасови ја осигурува вашата безбедност

Стандарден противпожарен апарат

Стандарден противпожарен апарат

Воздушно перниче

Двојно воздушно перниче од возачот / совозачот

Безбедносен чекан

Безбедносниот чекан го зголемува безбедносниот фактор во итни случаи

Прозорец за надземни бегства

Прозорецот за надземни гасови ја осигурува вашата безбедност

Стандарден противпожарен апарат

Стандарден противпожарен апарат

ВЕРИСТ

Кралски салон Кралскиот салон е верзија и за семејството и за бизнисот. Со луксузен ентериер, голем простор и сигурни апликации за удобност и безбедност, може да се грижи за сите што не се големи.

Верзијата за подржувач на поддржувачи ги задоволува потребите за пренесување патници. Со повеќе распоред на места, достапен е капацитет од 14-17 патници.

Верзијата Транзор Транзор е развиена за пренос на товар. Максималниот товарен капацитет може да достигне 2000 литри.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*задолжителни полиња