Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

FOTON në të gjithë botën

Që nga themelimi, Foton Motor ka qenë i përqendruar në biznesin e automjeteve komerciale

PRODUKTET FOTON

Me të gjithë biznesin e serive të automjeteve komerciale, Foton Motor ka qenë një nga prodhuesit kryesorë të automjeteve komerciale në botë.

PSE FOTON

Me synimin për të bërë përparime në shkencë dhe teknologji, prodhojnë produkte të automobilave që kursejnë energji, miqësore me mjedisin dhe në mënyrë inteligjente.

FOTON në të gjithë botën

Që nga themelimi, Foton Motor ka qenë i përqendruar në biznesin e automjeteve komerciale

NGJARJET

Të gjitha pikat kryesore të aktiviteteve të FOTON të fillimit, Panairin Ndërkombëtar të Motorëve dhe ndërveprimin e klientëve në tregje

MEDIAT SOCIALE

Për më të rëndësishme të videove, angazhimeve në Facebook, YouTube dhe media sociale.

Shtëpi

Shërbimi

Test Drive

Na kontaktoni

Gjeni një tregtar

+86 10 8076 2999