Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
Kamionë të mesëm dhe të rëndë

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • GCW 43T-55T
 • Motori ISG12E5 / 4/3
 • Modaliteti i makinës 4 * 2/6 * 4/6 * 2R
 • Kutia e marsheve Markë e shpejtë / ZF
 • Lloji i kabinës 2490
 • Shpejtesi maksimale 106/110 km / orë
 • Pezullimi Spiunimi ajror
 • Boshti i përparmë 6.5T
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Një traktor i rëndë për tregun e nivelit të lartë të logjistikës, është zhvilluar së bashku nga Foton, BFDA dhe Cummins bazuar në përpjekjet 4-vjeçare në Evropë dhe testin e rrugës prej 10 milion km.

Drita e bishtit

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motori Foton Cummins

Zhvendosjet 11L dhe 12L

Prodhimi i energjisë deri në 490 kf dhe dalja maksimale e 2,300Nm

Shpejt për të filluar, zbutur dhe parakaluar

Plotësoni kërkesat në kushte të larmishme të punës

ME E SIGURT

Përplasje kokë më kokë

Siguria Aktive

Pajisjet kryesore të sigurisë aktive

iBrake2.9 Frenat e motorit

Frena e diskut përmban qëndrueshmëri më të mirë termike, performancë të shkëlqyeshme të lëvizjes dhe rrezatim të shpejtë. Teknologjia e frenimit të kompresimit të motorit me fuqi të lartë: deri në 370pas fuqi maksimale e frenimit.

Përmbushni Rregulloren më të rreptë të përplasjeve

Struktura dhe materialet e trupit kornizë krejt të re me rezistencë të lartë janë optimizuar nga mjetet e simulimit CAE për të përmbushur rregulloren më të rreptë të përplasjes ECER-29-03 dhe për të arritur një siguri më të lartë të drejtimit.

Përplasje kokë më kokë

Siguria Aktive

Pajisjet kryesore të sigurisë aktive

iBrake2.9 Frenat e motorit

Frena e diskut përmban qëndrueshmëri më të mirë termike, performancë të shkëlqyeshme të lëvizjes dhe rrezatim të shpejtë. Teknologjia e frenimit të kompresimit të motorit me fuqi të lartë: deri në 370pas fuqi maksimale e frenimit.

Përmbushni Rregulloren më të rreptë të përplasjeve

Struktura dhe materialet e trupit kornizë krejt të re me rezistencë të lartë janë optimizuar nga mjetet e simulimit CAE për të përmbushur rregulloren më të rreptë të përplasjes ECER-29-03 dhe për të arritur një siguri më të lartë të drejtimit.

E BESUESHME

Motori me zhvendosje të lartë dhe çift rrotullues të lartë në shpejtësi të ulët, transmetim AMT dhe bosht të pasëm me raport të shpejtësisë së ulët përputhen në mënyrë të përsosur për të përmirësuar efikasitetin e drejtimit me 2%.

Platformë krejt e re e ndërtuar me teknologjitë kryesore evropiane dhe zhvillimi i kamionëve të rëndë të nivelit të lartë dhe miqësor ndaj mjedisit përmes përpjekjeve të përbashkëta me Daimler dhe Benz në përputhje me standardin gjerman të R&D; modulet kryesore të ndërtimit ndahen nga të gjithë kamionët e rëndë bazuar në Benz SFTP për të siguruar cilësinë e kamionëve. Shasia me platformë të re dhe strukturë të optimizuar miraton gjerësisht materiale dhe teknologji të reja për të zvogëluar peshën e vdekur dhe për të kursyer

Shasia me platformë të re dhe strukturë të optimizuar miraton gjerësisht materiale dhe teknologji të reja për të zvogëluar peshën e vdekur dhe për të kursyer më shumë karburant bazuar në kriteret evropiane të sigurisë.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara