Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
Kamionë të mesëm dhe të rëndë

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • GCW 10/14/18 / 25t
 • Motori Seri Cummins ISB, ISD dhe ISF
 • Modaliteti i makinës 4 * 2 dhe 6 * 2R
 • Kutia e marsheve Markë e shpejtë / ZF
 • Taksi EST M-2000
 • Modeli i marshit ZF8095
 • Pezullimi Pranvera Konvencionale
 • Boshti i përparmë 4.2 / 3.6 / 5.5T
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Për të përmbushur nevojat e përdorimit të përdoruesit të logjistikës ndër-qytete, ekipi R&D i Foton në Gjermani është i lidhur thellë me teknologjitë e Daimler-Benz dhe Cummins të SH.B.A. dhe partneritet me udhëheqësit e industrisë së automobilave në botë, përfshirë ZF gjermane dhe WABCOM, për të ndërtuar së bashku një platformë të re të lartë -kamenti me efiçencë të mesme EST-M.

Grilë
Llambë

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motori Cummins ISF përmban presion të lartë shpërthimi dhe fuqi të fortë, me fuqinë maksimale të prodhuar në 210ps dhe fuqinë për litër më të madhe se 34kW / L.

Motori Cummins ISF

Prodhimi maksimal i energjisë: 210ps

Litri i energjisë: 34Kw / L

Çift rrotullimi maksimal i daljes: 760N.m

ME E SIGURT

ABS + ASR

Pasqyra me pamje të pasme

Shtyllat A në pjerrësi prej 18 ° sigurojnë një pamje më të gjerë dhe pasqyrat standarde të këndit të gjerë të pasmë për anët e shoferit dhe pasagjerëve të përparmë eliminojnë njollat ​​e verbër.

Drita unike horizontale e dizajnuar

Drita unike horizontale e dizajnuar horizontale dhe llambat LED ditore përmirësojnë aftësinë identifikuese të automjetit dhe mund të zvogëlojnë në mënyrë efektive numrin e aksidenteve të automjetit me 12.4%.

EPS

EPS: Programi i Stabilitetit Elektronik mund të përmirësojë në mënyrë efektive sigurinë e ngasjes dhe të promovojë sigurinë.

ABS + ASR

Pasqyra me pamje të pasme

Shtyllat A në pjerrësi prej 18 ° sigurojnë një pamje më të gjerë dhe pasqyrat standarde të këndit të gjerë të pasmë për anët e shoferit dhe pasagjerëve të përparmë eliminojnë njollat ​​e verbër.

Drita unike horizontale e dizajnuar

Drita unike horizontale e dizajnuar horizontale dhe llambat LED ditore përmirësojnë aftësinë identifikuese të automjetit dhe mund të zvogëlojnë në mënyrë efektive numrin e aksidenteve të automjetit me 12.4%.

EPS

EPS: Programi i Stabilitetit Elektronik mund të përmirësojë në mënyrë efektive sigurinë e ngasjes dhe të promovojë sigurinë.

E BESUESHME

Ky motor ISF4.5 pa riparim 1.000.000 km është prodhuar në mënyrë rigoroze në përputhje me sistemin global të cilësisë dhe standardin e prodhimit të Cummins dhe ka kaluar testin e qëndrueshmërisë dhe qëndrueshmërisë së rrugës 2.000.000 km.

ai Cummins kontrollon elektronikisht kontrollin e fillimit të ftohtë garanton fillimin e suksesshëm edhe nën -40 ° C temperaturën e mjedisit.

Automjeti mori drejtimin për të kaluar testin e rreptë gjerman DEKRA, me kilometrazhin e provës akumuluese më të madhe se 1.600.000 km.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara