Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
Kamionë LEHTA-DETYR

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Motori Foton Cummins
 • Kutia e marsheve ZF 6S500 / 5S400
 • Zhvendosja 2.771L
 • Fuqia 57kw_68kw
 • Çift rrotullues maksimal 202N.m / r / min
 • Fuqia 57kw_68kw
 • Çift rrotullues maksimal 202N.m / r / min
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Dizajni i hapur i fytyrës së përparme nxjerr në pah përcaktimin e qëndrueshëm Dritat e dritave të ndriçuara dhe dritat e pasme me të gjitha LED shkëlqen gjatë gjithë kohës Pasqyra e pikës së verbër dhe pasqyra e përparme e bëjnë gjithçka të dukshme për sytë për një udhëtim të freskët

Derë me kënd të dyfishtë, përshtatuni në hapësirë ​​të ndryshme, lart e poshtë lirisht

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motori kryesor i integruar në botë nga motori CUMMINS dhe transmetimi ZF me performancë të jashtëzakonshme, peshë të ulët, kosto të ulët operative dhe besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Pesha të lehta, strehim alumini, raporti i shpejtësisë së ptimizuar për konsum të ulët të karburantit, emetim i ulët i zhurmës përmes ingranazheve të helikuara të optimizuara, sistemi i bashkimit për të parandaluar ndërrimet e gabuara.

Çift rrotullues i hyrjes: maksimum 500N · m

Diapazoni i Raportit të Shpejtësisë: 7.94

Pesha: 90 kg

ME E SIGURT

Shasi çeliku e përforcuar me cilësi të lartë

Teknologjia britanike e optimizimit të Lotusit për të optimizuar shasinë e shasisë me material të ri çeliku titaniumi Pjata e pllakës me pranverë gjethe çeliku stresi me prerje tërthore të ndryshueshme Vrima e standardizuar e kornizës bën modifikimin e lehtë Pajisur me goma teli, rrezatim të lehtë të nxehtësisë dhe provë të birë

Sistemi i Sigurisë Aktive dhe Pasive

Sistemi i frenimit anti-bllokues ABS Shpërndarja elektronike e forcës së frenimit EBD Sistemi elektronik i kontrollit të qëndrueshmërisë ESC nga presioni i vazhdueshëm, prova e ndikimit para dhe anësor, te ECE Evropiane

Sistem drejtues efikas dhe i sigurt

Sistemi i Sigurisë Aktive dhe Pasive

Sistemi i frenimit anti-bllokues ABS Shpërndarja elektronike e forcës së frenimit EBD Sistemi elektronik i kontrollit të qëndrueshmërisë ESC nga presioni i vazhdueshëm, prova e ndikimit para dhe anësor, te ECE Evropiane

Shasi çeliku e përforcuar me cilësi të lartë

Teknologjia britanike e optimizimit të Lotusit për të optimizuar shasinë e shasisë me material të ri çeliku titaniumi Pjata e pllakës me pranverë gjethe çeliku stresi me prerje tërthore të ndryshueshme Vrima e standardizuar e kornizës bën modifikimin e lehtë Pajisur me goma teli, rrezatim të lehtë të nxehtësisë dhe provë të birë

Sistemi i Sigurisë Aktive dhe Pasive

Sistemi i frenimit anti-bllokues ABS Shpërndarja elektronike e forcës së frenimit EBD Sistemi elektronik i kontrollit të qëndrueshmërisë ESC nga presioni i vazhdueshëm, prova e ndikimit para dhe anësor, te ECE Evropiane

Sistem drejtues efikas dhe i sigurt

Sistemi i Sigurisë Aktive dhe Pasive

Sistemi i frenimit anti-bllokues ABS Shpërndarja elektronike e forcës së frenimit EBD Sistemi elektronik i kontrollit të qëndrueshmërisë ESC nga presioni i vazhdueshëm, prova e ndikimit para dhe anësor, te ECE Evropiane

E BESUESHME

Shasi e përforcuar: shasi e plotë me gozhdë, korniza është 0.5-2 mm më e trashë se produktet e ngjashme Lehtë për t'u rivendosur: paraqitja e arsyeshme e shasisë, hapësira e riparimit Pllaka e pranverës së pllakës është e qëndrueshme: 300,000 km provë e besueshmërisë së ngarkesës së plotë, e qëndrueshme

VERSATILITY Kabina të Ndryshme: 3 modele të kabinave duke përfshirë një kabinë të vetme, kabinë të zgjatur dhe kabinë dopio. Kombinime të dimensioneve të ndryshme: më shumë se 10 kombinime në dimensionet e Gjatësisë, Gjerësisë, Lartësisë. Shërbime të ndryshme: ngarkesa ose modele të shërbimeve të rrafshëta siç dëshironi.

LINEUP Modeli i ndryshëm, por profesional, i plotëson kërkesat e ndryshme për individualitetin.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara